68095-2/2016/08/02

A Cooler Master bemutatta fehér LED fénnyel ellátott MasterKeys Pro billentyűzeteit

2016. augusztus 02. Kocsis Bence

A  Cooler Master bemutatta játékosoknak és normál felhasználóknak szánt billentyűzeteit, a MasterKeys Pro L White és MasterKeys Pro M White, mely tisztább és élesebb fehér fényt ad, mint az RGB billentyűzetek. A billentyűzetek különböző LED fény beállítási lehetőséggel érkeznek, valamint, on-the- fly makróval, profil támogatással, CHERRY MX kapcsolókkal – mindez egy letisztult, egyszerű dizájnba csomagolva.

“A MasterKeys Pro Intelligent White család két billenytűzet méretben lesz elérhető, kiemelkedően éles és tiszta fehér fénnyel. Az elsődleges beállítások tartalmazzák a Light Wave-t, Breathing módot, és egyedi effekteket. A billenytűzetek két méretben lesznek elérhetőek, teljesben és a 90%-osban, mindkettő CHERRY MX kapcsolókkal. A Plug and play és szoftvermentes kialakítás megkíméli a felhasználót a bonyolult telepítéstől és beállítástól, az egyes beállítások pedig használat közben is módosíthatóak. – mondta Kevin Yang – Periféria termékmenedzser.

0427_59_light

A MasterKeys Pro Intelligent White család a legfényesebb LED-ket használja, és a legjobb lenyomás érzetet adja, amely minden felhasználónak megfelelő lehet. A Cooler Master olyan billentyűzetet alkotott mely 100%-osan eredeti CHERRY MX kapcsolókkal rendelkezik. Az Intelligent White LED-ek tisztább és fényesebb fehéret állítanak elő, mint az RGB billentyűzetek. Az On-board memóriának köszönhetően az összes fény hatást és makró azonnal végrehajtható az On-the- fly rendszerrel és a profil támogatással.

[caption id="attachment_68097" align="aligncenter" width="610"]0427_93_light(1) MasterKeys Pro M[/caption]

A kiválóan elhelyezett funkció billentyűk segítségével személyre szabható a fény effektusok sebessége, és módja. Az állításhoz csak meg kell nyomni  az FN + bal vagy jobb nyíl gombokat az óra óramutató vissza ikonokkal. A fényhatás sebességét az FN + fel vagy le gombbal és a sebesség ikonnal tudjuk állítani. Bármilyen is a stílusunk, vagy a preferenciánk, egyszerűen beállíthatjuk, szoftver telepítése nélkül is.

[caption id="attachment_68098" align="aligncenter" width="610"]2015_120438646-White MasterKeys Pro L[/caption]

A billentyűzet előre beállított játékos profilokkal érkezik. Miközben dolgozunk, vagy a házi feladatot készítünk, a játékos makrókat és a fény módokat kikapcsolhatjuk az FN + ESC billentyűk lenyomásával. Amikor készen állunk visszatérni a játékhoz, csak nyomjuk le valamelyik profilgombot a négy dedikált közül. Az állapotjelző rendszer (az FN nyomvatartásával) elnavigál a használat közbeni (On-the- fly System) rendszerhez és megváltoztathatjuk a beállításokat.

Két fejlett technológia egyesítésével elérhetővé vált, hogy a makrók a Mac OSX rendszerekkel is használhatóak legyenek. A Cooler Master N-key és 6-key rollover-t kombinálta, így biztosítva, hogy minden leütés érzékelve legyen, attól függetlenül, hogy hány billentyű let lenyomva. Minegy, hogy milyen gyorssá és vaddá válik a küzdelem, vagy milyen operációs rendszert használsz, a MasterKeys Pro család minden körülmények közt megállja a helyét.

A MasterKeys Pro L és Pro M White mechanikus billetyűzetek augusztus végétől lesznek elérhetőek. További információkat, specifikációkat a gyártó oldalán találtok!

cooler-master-logo

Írta: Kocsis Bence