a-cooler-master-bemutatta-swift-rx-egerpad-sorozatat/2015/04/28

A Cooler Master bemutatta SWIFT-RX egérpad sorozatát

2015. április 28. Kocsis Bence Periféria hírek
A nemrég bejelentett Swift-RX egérpad család egy XL-es családtaggal bővült. A Swift-RX XL méretű tagja olyan környezetben a legmegfelelőbb, ahol a normál méretű egérpadog már nem elegendőek. A Swift-RX XL mérete 900 x 360 mm, amely elég helyet biztosít nem csak az egérnek, de akár a billentyűzetnek is, így az egész használandó terület lefedhető vele.
A Swift-RX XL, akárcsak a kicsi (S, Small), közepes (M, Medium) és nagy (L, Large), játékosoknak lett kifejlesztve, akiknek kényelemre és sebességre van szükségük. Az egérpad finom textúrájú mikroszkopikus hálóból készült, így nagy pontosságot nyújt lézer és optikai szenzoros egerek esetében egyaránt, valamint egyenletes és alacsony súrlódású felületének köszönhetően maximális kényelmet és irányíthatóságot biztosít. Alapja 100%-ban természetes gumi, így az egérpad biztosan a helyén marad, a játék intenzitásától függetlenül. A Swift-RX XL varrott szélei gondoskodnak arról, hogy a felületek ne váljanak el egymástól, és biztosítja az egérpad tartósságát.
.
Swift_RX_XL_L_M_S
.
The Swift-RX egérpad sorozat négy méretben érhető el: Small (kicsi): 250x210mm, Medium (közepes) : 320x270mm, Large (nagy): 450x360 mm és mostantól Extra Large (extra nagy): 900x360. A Swift-RX sorozat összes tagja 3mm-es vastagsággal rendelkezik. A Swift-RX XL április végén, május elején válik elérhetővé 10 990 forintos bruttó végfelhasználói áron. A Swift-RX Small, Medium és Large is elérhető, 3590-, 5090-, 7790-, forintos bruttó árakon.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: