a-cougar-bemutatta-az-uj-450-es-sorozatu-gaming-periferiait/2015/11/25

A Cougar bemutatta az új 450-es sorozatú gaming perifériáit

2015. november 25. Ficsor Tamás Periféria hírek

A Cougar bejelentette az új gaming sorozatukat, azaz a Cougar 450k Gaming Keyboard és a Cougar 450M Gaming Mouse perifériájukat.

A 450k egy hibrid mechanikus kapcsolókkal ellátott billentyűzet. Ez annyit jelent, hogy se nem membrános se nem mechanikus, hanem a kettő között van valahol. Ezzel a cél az lenne, hogy hasonló érzést kölcsönözzön a magasabb kategóriás mechanikus billentyűzetek képest.

Az eszköz külseje nagyon letisztult és strapabíró hatású. Egy alap 104 gombos billentyűzetet látunk, de csal a szemünk, mivel egyes billentyűk több funkcióval is elvannak látva. A klasszikus FN gomb mellett lenyomva használhatunk több makró gombot.

Mivel gamer billentyűzetről van szó, így nem maradhat ki belőle a világítás sem, zöld, sárga és piros színek közül tudunk választani.

[gallery size="medium" columns="2" ids="62061,62060"]

A 450M jelzésű egér sem utolsó darab. 5000DPI-s optikai szenzorral ellátott egérke 512 kB fedélzeti memóriával van ellátva a profiljainknak.

Kétkezes kialakítású, így a standard gombok mellett két oldalt 2-2 db és egy DPI választós gomb található rajta. Az RGB háttérvilágítás mellett az összesen 8 programozható gombbal jelentősen megugrik az egérke vonzereje. Ez igaz a külsejére is, amit nagyon fényes műanyaggal borítottak, ezért már most tudjuk, hogy rettentően újlenyomatos lehet.

A 450k és a 450M decembertől lesz kapható. A további információkért látogass el a gyártó weboldalára.

Cougar 450k Gaming Keyboard

Cougar 450M Gaming Mouse

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: