a-cryorig-bejelentette-frostbit-m-2-hutojet-es-c7-rgb-processzorhutojet/2018/05/22

A CRYORIG bejelentette Frostbit M.2 hűtőjét és C7 RGB processzorhűtőjét

2018. május 22. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Computex 2018 előtt a CRYORIG bejelentette új Frostbit M.2 hűtőjét és RGB téren továbbfejlesztett C7 RGB processzorhűtőjét. A CRYORIG Frostbit nem csak az iparág első utángyártott M.2 NVMe SSD hűtője, de egy dupla hőcső használata lehetővé tette egy másodlagos hűtőborda használatát is. A C7 RGB alapja a CRYORIG díjnyertes ITX processzorhűtője, a C7 mely RGB világítással és 92 mm-es ventilátorral lett felszerelve. Mindkét termék a CRYORIG Computex standján kerül bemutatásra.

A Frostbit M.2 hűtő az extra hőcsőnek miatt hatalmas hővezető felületet biztosít az így elhelyezett hűtőborsának köszönhetően. Az alsó részen egy 1 mm-es, rendkívül vékony hőcső került elhelyeztésre, mely az elsődleges hőterelő. Ehhez csatlakozik a másodlagos hőcső, amely tovább növeli a hűtési teljesítményt. A Frostbit hűtőbordája állítható, hogy illeszkedjen a különféle PC beállításokhoz. A másodlagos hőcső szögét manuálisan, billentéses módon lehet beállítani, mindkét oldalra mozgatható, így elkerülhető a GPU-val, vagy nagy méretű processzorhűtőkkel az ütközés.

.

A C7 RGB a piac egyik legjobb ITX hűtője mely ráadásul RGB világítást kapott. Mivel a C7 RGB egy vízszintes irányban elhelyezett hűtő, ezért a ventilátor felfelé néz, így az RGB világítás nyújtotta látvány még intenzívebb. A C7 RGB világítása szabványos 12V-os RGB LED-ekre épül, amelyeket a gyártó beépített a 92 mm-es PWM ventilátorba. A felhasználóknak nincs más dolguk, mint csatlakoztatni a Fan RGB kábelt a 12V-os RGB portba, vagy a 12V-os RGB világítás vezérlőbe.

Mind a Frostbit, mind a C7 RGB - és természetesen további CRYORIG termékek - a Computec 2018-on kerülnek bemutatásra, mely június 5 és 9 között kerül megrendezésre.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: