a-cryorig-uj-termekekkel-lepi-el-a-computex-et/2015/05/27

A CRYORIG új termékekkel lepi el a Computex-et!

2015. május 27. Kocsis Bence Hűtés hírek

A júniusban megrendezésre kerülő Computex 2015 rendezvényen a CRYORIG több új terméket is bemutat, melyek közt új léghűtéses processzorhűtőket, hűtőborda borításokat, hővezető pasztákat találunk és az is kiderül, hogy a gyártó megérkezik a vízhűtéses piacra, követve a felhasználók igényeit, méghozzá nem egy, hanem egyszerre három modellről rántja le a leplet. Hogy milyen termékek lesznek láthatók?

Cryorig C7:

A C7 egy alacsony profikú processzorhűtő. Az 53 mm-es teljes magasság lehetőséget ad a legalacsonyabb számítógépházakba történő beépítésre, de a hűtési teljesítménye is megállja a helyét. A négy darab 6 mm átmérőjű réz hőcső és a 600 és 2500 RPM között működni képes PWM ventilátor - mely "Quad Air Inlet" telchnológiával rendelkezik - kiváló hűtési teljesítményt eredményez még kompakt környezetben is. A C7 az Intel 1150, 1155, 1156 és modern AMD foglalatokkal egyaránt kompatibilis.

cryorig C7

Cryorig M9i / M9a:

A Cryorig M sorozatú processzorhűtői a belépő szintű PC-k fontos építőköve lehet. Az M9 három darab  U-alakú nikkelezett, réz hőcsövet tartalmaz ami hondoskodik a megfelelő hőfelvételről. Az M9 két változatban készült, az M9i az Intel 115x foglalatokkal, míg az M9a a modern AMD foglalatokkal kompatibilis. Ezen modellek kiváló egyensúlyt teremtenek az ár és hűtési teljesítmény között.

Cryorig M9

CUSTOMOD borírás R1 processzorhűtőkhöz:

A CUSTOMOD sorozat színes hűtőbora burkolatai eddig példátlan testreszabási lehetőséget nyújtanak a kritikusok által elismert R1 Universal és R1 Ultimate hűtőbordákhoz. A CUSTOMOD for R1 első körben 6 különböző színben (piros, kék, zöld, narancs, fekete, fehér) lesz előrhető. MInden CUSTOMOD csomag 2 darab burkolatot tartalmaz.

Cryorig Customod

CRYO paszta:

Szintén a Computex rendezvényen debütálnak a Cryorig legújabb CRYO hővezető pasztái a CP5, CP7 és CP15. Természetesen mindhárom modell eltérő jellemzőkkel fog rendelkezni, mint pl. kiszerelés, vagy hűtési teljesítmény.

Z1-Universal:

A Cryorig halad a követelményekkel és a high-end teljesítmény mellett a memória kompatibilitásra is összpontosít. Ennek eredményeképp jött létre a Z1 Universal, mely az Intel X99 és X79 platformra is "odafigyel. Míg az elülső részen 100% a memória kompatibilitás, addig a hátsó részen is használhatók memória modulok akár 63 mm magasságig. Ez a spaciális kialakítású  - turbinákat utánozó - hűtőbordáknak köszönhető.

Cryorig Z1 Ultimate

Debütál egy új termékvonala is a gyártónak, mely három vízhűtésből (A40, A40 Ultimate és A80) áll. A hűtésekről nincs sok információnk, egy demonstráló videót azonban kaptunk a hűtők, alaplap hőmérsékletére  gyakorolt jótékony hatásáról.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZyF37Z1pqfY[/youtube]

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: