a-deepcool-bemutatta-tesseract-sw-midi-torony-hazanak-ablakos-valtozatat/2013/12/09

A Deepcool bemutatta Tesseract SW midi-torony házának ablakos változatát

2013. december 09. Kocsis Bence

A Deepcool bemutatta Tesseract SW midi-torony ATX számítógépháznak átlátszó oldallappal ellátott változatát. A Tesseract SW házban összesen 6 darab ventilátor helyezhető el, melyek közül két darab kék LED világítással ellátott modell elől és hátul előre be lett szerelve.

oldal vga_CPU

A házban két darab 5,25"-os optikai meghajtóhely, három 2,5"-os SSD hely, valamint négy 3,5"-os HDD hely található. A ház hátsó részén 7 PCI hővítőhely található ami lehetőséget nyújt a több VGA-s rendszerek építéséhez. Minden meghajtóhely szerszám nélkül szerelhető. Az optokai meghajtókat flipekkel tudjuk rögzíteni, míg az SSD-ket és HDD-het pedig csúsztató kerettel tudjuk a helyükre tenni.

haz

A Tesseract SW-be beszerelhető maximális processzor hűtő magasság 165 mm, míg grafikus kártyából 310 mm-es hossz a támogatott. Az alaplapi tálcán egy nagy kivágás lett kialakítva, így a processzor hűtő az alaplap eltávolítása nélkül cserélhető, szerelhető. Az alaplapi tálca és a hátlap közötti 22 mm-es rés lehetőséget ad a kábelek elrejtésére, mely nemcsak esztétikai szempontoból jó, hanem a ház légáramlását is optimalizálja.

vga

Az I/O panelen található a bekapcsoló gomb, egy USB 3.0, egy USB 2.0 port, valamint az audió be/kimenet. A ház teljes mérete 472 x 210 x 454 mm és támogatja az ATX és micro-ATX méretű alaplapokat.

ioTovábbi információkért , látogass el a gyártó oldalára: LINK

Írta: Kocsis Bence