a-lepa-bejelentette-aquachanger-sorozatu-aio-folyadekhuteseit/2014/11/19

A LEPA bejelentette AquaChanger sorozatú AIO folyadékhűtéseit

2014. november 19. Kocsis Bence Hűtés hírek

A LEPA bemutatta új, AquaCharger All-In-One folyadékhűtéses sorozatát. Jelenleg két modelle érhető el a sorozaton belül, melyek 120 mm-es, illetve 240 mm-es radiátor mérettel rendelkeznek. Az AquaCharger hűtők szabadalmaztatott CDP technológiával rendelkeznek, melyek gondoskodnak a kiváló hűtési teljesítményről. Az AquaCharger 120 300W-os TDP-t is le tud küzdeni, míg a 240-es modell akár a 350W TDP-vel is megbírkózik.

AuqaChanger120_01 AuqaChanger240_01
.

A külső dizájn a versenymotorokat idézi, melyen a bekapcsolt állapotot a piros LED jelzi. A már említette CDP tecnológia a CPU felőli hőfelvételt 30%-al felgyorsítja.  A biztonságos, szivárgásmentes működésről a 4 rétegű ipari gumicső gondoskodik. Ez a négy réteg a német gumicső, a szál háló, a nagy sűrűségű szivárgásmentes gumiréteg és legbelül a DuPont nejlon réteg.

AuqaChanger_02_wblock AuqaChanger_03_base
.

Az AquaCharger radiátorain található 120 mm-es PWM vezérlésű ventilátorok Dual-Konvex lapátokkal lettek ellátva. Ez a speciális aerodinamikai kialakítás nagy volumenű légáramlást tesz lehetővé, így a levegő intenzíven tud átáramlani a radiátor lamellái között, így a hűtőfolyadék gyorsabban hűl le.

AuqaChanger_06_fan

Az AquaCharger nemcsak kiváló hűtési teljesítménnyel, hanem egyszerű telepítéssel is rendelkezik. A mellékelt fém rögzítőkészlet kompatibilis a napjainkban használt AMD és Intel asztali alaplapokkal. A hűtők ára egyenlőre nem ismert.

         

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: