a-negyedik-dlc-is-elerhetove-valik-a-cod-ghost-hoz/2014/08/01

A negyedik DLC is elérhetővé válik a COD: Ghost-hoz

2014. augusztus 01. Gosztonyi Adorján

Augusztus 5-től elérhetővé válik a negyedik és egyben az utolsó DLC is a COD-hoz, a Nemesis. Sajnos egyenlőre csak Xbox platformokra.  4 multi pályát tartalmaz majd, amikről pár szót mi is ejtünk és az Episode 4: Exodus-t, amiben az emberiség harcol a túlélésért. Ne is szaporítsuk a szót, jöjjenek a pályák, néhány kép és az elmaradhatatlan videó, mert hogy az is van.

  • Goldrush: Egy elhagyott aranybányában játszódik az Egyesült Államok délnyugati részén. Halálos alagutak várják a játékosokat és akik teljesítik a pálya küldetését, egy egész falkányi üvöltő farkas szabadíthatnak ellenségeikre.
COD Ghosts Nemesis_Goldrush Environment 2
  • Subzero: Ritka fagyos kanadai tengeralatjáró bázison játszódik. Hajdanán gyorsan evakuálták, úgyhogy csupán üres folyosókon lőhetik halomra egymást a játékosok. A feladat teljesítése esetén misztikus terrort zúdíthatunk ellenségeinkre.
COD Ghosts Nemesis_Subzero Environment 1
  • Dynasty: Tóparti kínai falu, festői hegyek, élénk kertek, látványos építési stílus, kies sikátorok. Kell ennél több? Végrehajtás esetén pedig légicsapást mérhetünk ellenségeinkre, csak, hogy igazán érdekes legyen
COD Ghosts Nemesis_Dynasty Environment 1
  • Showtime: egy igen kicsi és szadista térkép. Több igen "szemét" elemmel. Például, halomra lőhetjük ellenségeinket szűk helyeken,  vagy éppen eláraszthatjuk őket gázzal. Nem semmi. Inkább próbáljátok ki, ha van rá lehetőségetek.
COD Ghosts Nemesis_Showtime Environment 2

Ezeken kívül a DLC tartalmazza még az Episode 4: Exodus-t. Amiben szintén sok érdekes dolog történik majd.

.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C5gk1jTKDG4&list=UU9YydG57epLqxA9cTzZXSeQ[/youtube]

Ára $14.99, az összes DLC megvásárlása egyben pedig $49.99.

Írta: Gosztonyi Adorján