a-razer-bejelentette-uj-nabu-okoskarkotojet/2015/09/01

A RAZER BEJELENTETTE ÚJ NABU OKOSKARKÖTŐJÉT

2015. szeptember 01. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A Razer a mai napon bejelentette Razer Nabu okoskarkötőjének megjelenését. A Razer által készített két és fél perces zombi-túlélési útmutató reklámfilmmel veszi kezdetét az a marketing kampány, amely bemutatja a Nabu-val elérhető „intelligensebb élet” előnyeit.

Az érdeklődők a „Öt szabály, hogy túléld a zombitámadást” (“Five Rules of Zombie Survival”) reklámfilmet a http://rzr.to/nabu-ad címen tekinthetik meg.

“Amikor a CES 2014-en először jelentettük be a Razer Nabu-t, rengeteg visszajelzést kaptunk a felhasználók által kedvelt funkciókról, de azokról az elemekről is, amelyeknél további fejlesztések voltak szükségesek.” - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “A Razer Nabu-t ezen visszajelzések figyelembevételével terveztük újra, többek között áthelyeztük az eszközön található gombot a még intuitívabb felhasználói élmény érdekében. Az általunk készített zombi videó egy szórakoztató módja annak, hogy rajongóinkkal közösen - akik segítettek abban, hogy az ötlet valósággá váljon - emlékezetessé tegyük egyik legjobban várt termékünknek újraindulását.”

Razer Nabu (6)

A Razer következő generációs, viselhető termékeit azzal fogja ünnepelni, hogy a PAX Prime-on Seattle-ben kétezer, exkluzív PAX Blue Nabu X okoskarkötőt oszt ki az expóra ellátogató gamerek között.

Mind a Nabu, mind a Nabu X fontos frissítéseket kap az új kísérőalkalmazáson keresztül, amely mindkét eszközzel kompatibilis lesz. Az új kísérőalkalmazás – számos új funkciója mellett - dinamikus kezelőfelülete révén tisztább és egyben motiválóbb képet ad a felhasználó napi tevékenységeiről, és fejlett alvásfigyelő algoritmusokkal is rendelkezik. A jelenlegi Nabu X felhasználók a kísérőalkalmazás béta verzióját a mai naptól a www.razerzone.com/nabu-x címről tölthetik le.

A Razer Nabu emellett egy egyedi, a karkötők közötti kommunikációt lehetővé tévő technológiát is kapott. A felhasználók közvetlenül a csuklójukon jeleníthetik meg fitnesz adataikat és okostelefonos értesítéseiket a diszkrét OLED kijelző segítségével.

TERMÉKJELLEMZŐK:
  • Kompatibilis  a  következőkkel:  iOS  eszközök (iPhone  5,  5S,  5C,  6),   Android  4.3-‐as  és  újabb  eszközök
  • Lítium-polimer  akkumulátor,  mely  egy  töltéssel  6  nap  használatot  is  kibír
  • Fröccsenésálló kijelző  és  érzékelők
  • OLED  128x16 kijelző ,  egyszínű
  • 3-tengelyes  gyorsulásmérő
  • Hengeres  vibrációs  motor
  • Párosítás  Bluetooth  Low  Energy  segítségével
  • A  Nabu  kísérőalkalmazás letölthető  a  Google  Play  Storeés  az Apple  iTunes segítségéve
A Razer Nabu 99,99 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: