a-razer-bemutatta-firefly-gamer-egerpadjat/2015/05/22

A RAZER BEMUTATTA FIREFLY GAMER EGÉRPADJÁT

2015. május 22. Kocsis Bence Periféria hírek

A Razer a mai napon bejelentette a Razer Firefly megjelenését, amely az első, a Razer Chroma világítási funkciójával rendelkező kemény felületű gamer egérpad. A Chroma funkció 16,8 millió színlehetőséget és számtalan, a felhasználók igénye szerint alakítható világítási hatást – melyek között a reaktív, hullám, és spektrumléptetési effektus is megtalálható - ad az egérpadhoz.

A Razer Firefly bal, jobb valamint alsó szélén rendelkezik világítással, és a többi Chroma támogatású Razer eszközzel történő szinkronizáció révén gyakorlatilag végtelen számú színkombinációt tesz lehetővé.

A Razer megbízható, gamer-besorolású teljesítményjellemzőit szem előtt tartva megtervezett Razer Firefly mikrotextúrás kialakítást kapott, az irányíthatóság és a sebesség közötti minél jobb egyensúly érdekében. Az optimalizált fényvisszaverő felület biztosítja, hogy az egérmozgások precíz kurzormozdulatokká, és gyors, játékbeli reakciókká alakuljanak.

RzrFirefly_03_DA

A Razer Firefly bővíti a Chroma támogatással már rendelkező Razer eszközök családját, amelyben egyebek mellett megtalálhatóak a díjnyertes Razer DeathAdder Chroma és Razer Naga Epic Chroma gamer egerek, a Razer BlackWidow Chroma játékosok számára készült billentyűzet, valamint a Razer Kraken 7.1 Chroma mikrofonos fejhallgató. Minden Chroma termék 16,8 millió testreszabható színnel és egy sor, a Razer Synapse szoftveren keresztül beállítható effektussal rendelkezik. A Synapse lehetővé teszi, hogy a Chroma eszközök között egy gombnyomással szinkronizáljuk a színeket és világítási mintákat.

A Razer Firefly is szerepelni fog a Chroma SDK-ban (Chroma szoftverfejlesztői csomagban), amellyel a játékfejlesztők fejlett világítási effektusokkal bővíthetik játékaikat a nagyobb beleélés érdekében.

Termékjellemzők:
  • Mikrotextúrás felületkialakítás a kiegyensúlyozott játékmenet érdekében
  • Optimalizált felület biztosítja a nagyfokú érzékenységgel rendelkező egérkövetést
  • Személyre szabható Chroma világítás
  • Csúszásgátló gumitalp
  • Razer Synapse támogatás (a személyre szabható Chroma világításhoz)
  • Aranyozott, USB-csatlakozó (a személyre szabható Chroma világítás tápellátásához)
  • 7 láb (kb. 210 cm) hosszú, könnyű, fonott üvegszálas kábel
  • Körülbelüli méret: 355 mm / 13,98 hüvelyk (hosszúság) x 255 mm / 10,04 hüvelyk (szélesség) x 4 mm / 0,16 hüvelyk (magasság)
  • Körülbelüli tömeg: 380 g / 0,84 font
A Razer Firefly júniustól, 75 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.    

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: