a-razer-deathstalker-is-chroma-ba-borul/2015/08/05

A Razer Deathstalker is chroma-ba borul

2015. augusztus 05. Kocsis Bence Periféria hírek
A Razer a mai napon bejelentette a Razer DeathStalker Chroma piaci bevezetését, amely egy csúcsteljesítményű gamer egér, szabadon programozható slim chiclet billentyűkkel, és három, testreszabható háttérvilágítási zónával.

A letisztult designjáról ismert Razer DeathStalker Chroma billentyűinek működtetési távolsága mindössze 2 mm, így a hagyományos gumis membrán kapcsolókhoz képest – amelyeket teljesen le kell nyomni, hogy érzékeljék a gombnyomásokat – kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az ergonomikus csuklótámasz kialakításának egyedüli célja, hogy kényelmes gépelést tegyen lehetővé ezen az alacsony profilú billentyűzeten, biztosítva, hogy több órányi játék után se fáradj el. Emellett a billentyűzet mostantól rendelkezik a díjnyertes Razer Chroma világítással is. A három elkülönülő világítási zónával, és a különböző fényhatásokkal – amelyek a spektrumléptetéstől, a statikus, „lélegző” világításon át egészen az emblematikus hullámig terjednek – a Razer DeathStalker Chroma könnyedén személyre szabható, hogy bármely stílusnak megfeleljen.

razer_chroma2

A Razer DeathStalker Chroma bővíti a Chroma támogatással már rendelkező Razer eszközök családját, amelyben egyebek mellett megtalálhatóak a díjnyertes Razer DeathAdder Chroma és Razer Naga Epic Chroma gamer egerek, a Razer BlackWidow Chroma játékosok számára készült billentyűzet, a Razer Kraken 7.1 Chroma mikrofonos fejhallgató, valamint a Razer Firefly gaming-minőségű egérpad. Minden Chroma termék 16,8 millió testreszabható színnel és egy sor, a Razer Synapse szoftveren keresztül beállítható effektussal rendelkezik. A Synapse lehetővé teszi, hogy a Chroma eszközök között egy gombnyomással szinkronizáljuk a színeket és világítási mintákat.

A Razer DeathStalker Chroma is megtalálható a Chroma SDK-ban, amellyel a játékfejlesztők az in-game eseményeket a Chroma támogatással rendelkező eszközökre varázsolhatják, a fényhatásokkal pedig még magával ragadóbb játékélményt biztosíthatnak.

Termékjellemzők:

  • Szabadon programozható, slim chiclet billentyűk
  • Chroma világítás 16,8 millió testreszabható színlehetőséggel
  • Razer Synapse támogatás
  • 1000Hz Ultrapolling
  • Szabadon programozható gombok on-the-fly makrórögzítéssel
  • Dedikált játékmód
  • Anti-ghosting képesség: egyszerre akár 10 gomb is lenyomható beragadás nélkül
  • Rögzített csuklótámasz
  • Körülbelüli méret: 460 mm / 18,1 hüvelyk (hosszúság) x 214 mm / 8,4 hüvelyk (szélesség) x 21,4 mm / 0,84 hüvelyk (magasság)
  • Körülbelüli tömeg: 1086 g / 0,84 font

 A Razer DeathStalker Chroma világszerte és a Razer Store-ban is elérhető 120 eurós ajánlott fogyasztói áron. További információkért látogass el a www.razerzone.com/chroma oldalra.

chroma_03

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: