a-sharkoon-bejelentette-shark-zone-k20-billentyuzetet/2015/11/24

A Sharkoon bejelentette SHARK ZONE K20 billentyűzetét

2015. november 24. Kocsis Bence
A Sharkoon bejelentette SHARK ZONE K20 billentyűzetét, melynél a dizáj és a fukcionalitás egymásra talál. A billentyűzet nemcsak megjelenésével akarja a vásárlók kegyeit elnyerni, hanem egyszerű kezelhetőséget és számos funkciót is kínál. Minden felhasználót kényelmi szempontból pozitívan érinti, ha a periféria használatához nem kell drivereket telepíteni. A billentyűzet teljes háza fémből készült, így a strapabíróságra nem lehet panasz. A stabilitásról a szilikonpárnák, míg a kényelmes kéztartásról a csuklótámasz gondoskodik.
A megvilágítási (50%, 100%, ki és lüktetés) és színbeállítások (piros, kék, fehér) a fuknció gombbal érhetők el, melyhez nincs szükség szoftver telepítésére. A billentyűzeten minden gombot le lehet zárni, ha erre igény van, így véletlenül lenyomott windows gomb (biztosan mindenki járt már így) tönkre teheti a játékunkat . A WASD gombokat, melyek a játékosok fő gombjai, a mellékelt tartozékokkal kék színű, nyilakkal ellátott gombokra cserélhetünk.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XP818uAuZ0s[/youtube]
. A kényelmes használatot a hét funkció billentyű teszi teljessé, melyeket használva multimédiás alkalmazásokat indíthatunk el, mint a médialejátszó, webböngésző, email és természetesen hangerő beállítás.
101
A Sharkoon SHARK ZONE K20 billentyűzet már kapható 35 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Írta: Kocsis Bence