a-sharkoon-bemutatta-minimalista-s28-atx-szamitogephazat/2015/06/18

A Sharkoon bemutatta minimalista S28 ATX számítógépházát

2015. június 18. Kocsis Bence Gépház hírek

A Sharkoon azoknak a felhasználóknak is szeretne alternatívát adni, akik az egyszerűbb, letisztultabb számítógépházakat kedvelik, ezért megalkottta az S28 ATX számítógépházat. A minimalista megjelenés természetesen nem megy a funkcionalitás rovására. Az S28 zártó oldalsó paneles és ablakos kivitelben is készült, így a felhasználók további lehetőséget kapnak arra, hogy megtalálják a szémításaikat.

Az S28 széleskörű hardver kompatibilitással rendelkezik, emellett a kényelmi szempontok is szerepet játszottak a kifejlesztésénél. A moduláris merevlemez keretek extra hosszú grafikus kártya használatát teszik lehetővé, akár a 410 mm hosszúságot is támogatják.  Ha a számítógépházat telepakoljuk merevlemezekkel, akkor sem kell letennünk egy high end grafikus kártya beszerzéséről, hisz ebben az esetben 325 mm a támogatott.

A 210 mm széles S28-nak köszönhetően a processzorhűtő kompatibilitás figyelemre méltó, akár egy 170 mm magas hűtőborda ia a processzor fölé biggyeszthető. A ház rendelkezik kábelrendezővel, így a diszkrét belső garantálható.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hoRUnkTosdc[/youtube]

.

A ház hűtéséről a két első, előre telepített és hátsó előre telepített 120 mm-es ventilátor gondoskodik. Az előlapon két darab USB 3.0 két audió és két USB 2.0 port áll rendelkezésre. Az S28 két darab 5,25" szerszám nélkül szerelhető meghajtóhellyel rendelkezik, emellett három 3,5"-os HDD és négy 2,5"-os HDD/SSD használható.

A Sharkoon S28 ATX ház zárt oldallappal 56,90 eurós ajonlott fogyasztói árat kapott, míg az albakos S28 59,90 euróba fog kerülni.

Írta: Kocsis Bence