a-silicon-power-bemutatta-armor-a65-hordozhato-merevlemezet/2015/02/26

A Silicon Power bemutatta Armor A65 hordozható merevlemezét

2015. február 26. Kocsis Bence
A Silicon Power a mai napon bemutatta az Armor sorozatú USB 3.0-ás hordozható merevlemezeinek legújabb tagját, az Armor A65-öt. Az Armor A65 teljesen ütésálló, por- és vízálló megoldás. Az A65 teljes mérékben megfelel az amerikai hadsereg IP67 szabványának, így akár 30 percig kibírja 1 méter mély vízben károsodás nélkül. A por-, víz- és ütésállóságról speciális, háromrétegű borítás gondoskodik, mely nem csak strapabíró, hanem csúszásgátlós és karcálló is. Annak érdekében, hogy az A65 által tárolt adatok ne csak fizikailag legyenek védve az SP egy ingyenesen letölthető SP HDD Lock Utility szoftvert tesz elérhetővé, mellyel az összes adat titkosítható a merevlemezen.
Az elegáns borításon elhelyezett a gyártó egy kis rekeszt, ahová a kábelt becsúsztathatjuk, így azt nem kell bedugva tartani, illetve a táska mélyén tárolni.
Az A65 fel van szerelve egy inteligens LED fénnyel, mely visszacsatolást ad a merevlemez állapotáról, ha éppen ír, vagy olvas. A Silicon Power A65 500 GB, 1 TB és 2 TB tárolókapacitással lesz elérhető. További információkért látogass el a gyártó oldalára.
silicon_2

Írta: Kocsis Bence