a-teufel-audio-es-a-hulsta-kozos-projektje/2014/04/16

A Teufel Audio és a Hülsta közös projektje

2014. április 16. Gosztonyi Adorján Hírek
A Hülsa nevű bútorgyártó cég tegnap mutatta be a SCOPIA és XELO bútorzatát, amiknek különlegessége, hogy beépített hi-fi rendszert tartalmaznak, amiket nem más, mint a Teufel Audio szakemberi álmodtak bele. A berlini hi-fi gyártóval való együttműködésnek hála végre megszülettek az első szonikus gyümölcsök. Céljuk az volt, hogy a egyesítsék az elegáns bútorokat a kifinomult hangzással. Ennek eredményeként született a SCOPIA és a XELO. Mindkét gyártó szerint zökkenőmentesen történt az integráció.

front-view-media-lowboard

"Az együttműködés már a tervezési fázisban megkezdődött" nyilatkozta Edgar Von Velzen a Teufel Audio ügyvezető igazgatója. "A Teufel komponenseket kifejezetten ezekhez a bútorokhoz tervezték és akusztikus kompromisszumok nélkül kerültek beszerelésre" "Amikor a bútorok tervezése zajlott, figyelembe vettük az akusztikai és műszaki követelményeket és úgy dolgoztuk bele, hogy ne veszélyeztesse a design-t." Tette hozzá Heiner Goossens, a Hülsta ügyvezető igazgatója. "Ily módon a Hülsta bútorokban rejlő tulajdonságokat és a Teufel hangzást is támogatják"

hülsta-media-lowboard

Az időtlen megjelenésű SCOPIA elnyerte az Interior Innovációs Díjat, a másik kiemelkedő eredmény pedig a nagy teljesítményű hangrendszer integrálása. A teljes hangrendszer tulajdonképpen a SCOPIA és a XELO szövetei mögött rejtőzik. Tehát amíg maga a hangfelszerelés nem látszik, addig is élvezhető a természetes hangzás. Az összes hangszórót úgy helyezték el, hogy tökéletes hangképet adjon. A rendszer tartalmaz egy kompakt nagy teljesítményű mélynyomót, tökéletesen pontossággal és dinamikával, hogy az alsóbb tartományok is élvezhetőek legyenek a hangok. Tartalmaz egy vezérlőegységet is, amivel kezelhetünk akár Blu-ray lejátszót, játék konzolt, vagy bármilyen szabványos lejátszóeszközt valamint összesen 9 csatlakozási lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére.

logo

800px-Hülsta-werke_Hüls_logo.svg

Írta: Gosztonyi Adorján