a-thermaltake-bejelentette-toughpower-dps-g-rgb-gold-tapegyseg-sorozatat/2016/07/26

A Thermaltake bejelentette Toughpower DPS G RGB Gold tápegység sorozatát

2016. július 26. Kocsis Bence

A Thermaltake bejelentette Toughpower DPS G RGB Gold sorozatú tápegységeit, melynek legnagyobb érdekessége az előre telepített csendes 140 mm-es RGB ventilátor, melynek tulajdonságai szoftveresen testreszabhatók. A 140 mm-es ventilátoron elhelyezett 256 féle  színt képes produkálni és a rögzítési helyeken rezgéscsökkentő bakokkal rendelkezik. A ventilátor alatt méretes hűtőborda igyekszik összegyűjteni a melegedő alkatrészektől a hőt.  A megbízható és tartós működésről a legjobb minőségű - köztük a japán kondenzátorok - gondoskodnak. A tápegységek teljesen modulárisak, így a kábelrendezés könnyebb, hisz a felesleges kábeleket nem feltétlenük kell csatlakoztatni és a számítógépházban tárolni.

DPS G PC APP 2.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0, és DPS G Mobile APP 1.0 platformok segítségével a felhasználók nem csak ellenőrizhetik tápegységük állapotát, aktuális jellemzőit, hanem energiát is megspórolhatnak.

Új funkció a "PC Off Remote Control" melynek célja, a tápegység hibájából okozott károk minimalizálása. A rendszer autómatikus figyelmeztetést küld a felhasználó részére, ha rendellenesség történt a tápegység működésében. Így a felhasználó azonnal kikapcsolhatja a számígépet, vagy akár újra is indíthatja azt mobil eszközén keresztül.

A Toughpower DPS G RGB Gold sorozatú tápegységek 650, 750 és 850W-os névelegee teljesítménnyel érhetők el 140, 160 és 190 euró körüli árakon. A gyártó termékeire 10 év garanciát vállal.

RGB2   és , Thermaltake Smart Power Management (SPM) Platform, amely egyesíti az intelligens DPS G és DPS G szoftver tiszta és stabil teljesítmény és három intelligens állványok - DPS G PC APP 2.0, DPS G Smart Power Management Cloud 1.0 és DPS G Mobile APP 1.0 - lehetővé teszi, a felhasználók könnyen megértsék a státusza a tápegységek. Az összes adatot össze az ECO-jelentés, energiafogyasztás Report, Energiatakarékossági Terv és a hatékonyság / teljesítmény felhasználói viselkedés jelentése, négy különböző típusú SPM jelentések. Emellett a felhasználók képesek állapotának ellenőrzését a hatalom, Android vagy IOS eszközök bárhol és bármikor.    

Írta: Kocsis Bence