a-thermaltake-bemutatta-view-27-gull-wing-window-atx-hazat/2016/09/22

A Thermaltake bemutatta View 27 Gull-Wing Window ATX házát

2016. szeptember 22. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake bejelentette View 27 Gull-Wing Window ATX torony számítógépházát, mely szabadalmaztatott megjelenés dizájnnal és Tt LCS certifikációval rendelkezik. A speciálisak kialakított íves oldallap teljes mértékben átláthatóvá teszi a számítógépház belsejét. A megjelenés mellett a View 27 kiváló hardver és kiemelkedő hűtés támogatással rendelkezik. A szerszám nélkül szerelhető meghajtóhelyek lehetőséget adnak a merevlemezek gyors cseréjére, a mai igényeknek megfelelően. A ház érdekessége, hogy a felhasználók választhatnak a grafikus kártya elhelyezésekor a vízszintes és függőleges pozicionálás között. A View 27 nagy erőssége a folyadékhűtéses rendszerek támogatása. Nem csak az AIO hűtések használhatók, hanem a DIY vízhűtések is használhatók.

A View 27 folyadékhűtés terén 120, 240 és 360 mm-es radiátorokkal képes elboldogulni 30 mm radiátor vastagságig (ventilátor nélkül). A radiátort a ház elülső paneljére tudjuk felszerelni, emellett hátul egy további 120 mm-es ventilátorhely is rendelkezésre áll (előre beszerelt 120 mm-es ventilátor, 1000 RPM fordulatszámmal). Ha nem folyadékhűtést használunk, akkor 155 mm magas hűtőbordával ellátott megoldás a maximálisan támogatott.

thermaltake2

Meghajtóhelyekből összesen 6-ot kapunk. Klasszikus merevlemez keretekből 2 darab áll rendelkezésre, ahova szerszám nélkül 2 HDD, vagy 2 SSD szerelhető be. Az alaplapi tálcán továbbá 4 darab 2,5 hüvelykes HDD, vagy SSD számára van rögzítési lehetőség. Grafikus kártyából 410 mm a maximálisan megengedett hossz, abban az esetben, ha az elülső ventilátorhelyek nincsenek kihasználva.

A ház szerelése nem csak a szerszám nélkül bepakolható merevlemez keretek miatt vált könnyebbé, hanem az alaplapi tálca mögött található kábelrendező miatt is. Az oldalsó plexis panel és a felső rész egyetlen elem, így ezt eltávolítva még könnyebben férünk hozzá az alaplapra szerelt alkatrészekhez, egy processzorhűtő cseréje, karbantartása a megszokottnál sokkal könnyebb.

thermaltake-view-27-gull-wing-1

 

Írta: Kocsis Bence