a-toshiba-5-generacios-intel-core-processzorokkal-frissiti-uzleti-laptopjait/2015/04/08

A Toshiba 5. generációs Intel Core processzorokkal frissíti üzleti laptopjait

2015. április 08. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A Toshiba bejelentette, hogy Portégé Z30, Tecra Z40 és Satellite Pro R50-B üzleti laptopjait ezentúl 5. generációs Intel Core processzorokkal gyártja. A legújabb generációs processzorokkal felszerelt modellek hosszabb akkumulátor-üzemidőt nyújtanak, így az eddig is megszokott funkciókkal ellátott üzleti modellek ideális választást jelentenek.

A Portégé Z30, a Tecra Z40 és a Satellite Pro R50-B modellek mindegyike az 5. generációs Intel Core processzorok révén kiváló teljesítményt nyújt, rendkívül könnyen hordozhatók, ugyanakkor kevesebbet fogyasztanak, így az akkumulátor üzemideje növekszik. A készülékek több alkalmazás egyidejű futtatására is alkalmasak az irodában vagy utazás közben, míg érzékeny üzleti adatainkat a beépített biztonsági funkciók hathatósan védik. Mindegyik modell Intel Core i7-es processzorral is elérhető.

portege_z30

A jelenleg megvásárolható Portégé Z30, Tecra Z40 és Satellite Pro R50-B modellek hosszú akkumulátor-üzemideje az új processzorok használatával tovább növekszik, így egyszeri feltöltéssel még hosszabb ideig használhatók. Az ultrahordozható Portégé Z30 modellek esetén a korábbi maximum 13,5 órás üzemidő akár 17 órára növekszik. A folyton úton lévő, vezető beosztású üzletemberek számára ideális választást jelent, hiszen a készülék egyetlen feltöltéssel szinte 2 munkanapon át használható.

A Tecra Z40 modellek – melyeket a hordozhatóság és a produktivitás egyensúlyát figyelembe véve terveztek – akkumulátorának üzemideje a korábbi 10,5 óráról 15 órára növekszik. A Satellite Pro R50-B változatokat pedig egyszeri feltöltéssel akár egy teljes munkanapon át, 8 órán keresztül használhatjuk.

tecra_z40

A 13,3 hüvelykes Portégé Z30 és a 14,4 hüvelykes Tecra Z40 modellek olyan, folyton úton lévő, elfoglalt üzletemberek számára jelentenek ideális választást, akik prémium kialakítású, rendkívül könnyen hordozható, ugyanakkor nagy teljesítményű megoldást keresnek. A beépített biztonsági funkcióknak, a TPM-nek, a más típusokkal azonos kialakítású dokkolónak és az Intel vPro technológiának köszönhetően a vállalat informatikai dolgozói számára mindkét modell rendszerbe illesztése egyszerű, ráadásul az ellenőrzésük és karbantartásuk sem jelent gondot.

A 15,6 hüvelykes, üzleti funkciókkal ellátott, karcsú kialakítású Satellite Pro R50-B modellhez a Toshiba egyes országokban Megbízhatósági garancia szolgáltatást is kínál, így elsősorban a kis- és középvállalkozások  számára jelent megbízható megoldást.

Az 5. generációs Intel Core processzorokkal felszerelt Portégé Z30, Tecra Z40, és Satellite Pro R50-B modellek az európai országokban már kaphatók.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: