acer-h257hu-latvany-hatarok-nelkul/2015/04/07

Acer H257HU: látvány határok nélkül

2015. április 07. Kocsis Bence Periféria hírek

Az Acer bemutatta 25 hüvelykes, H257HU monitorát, mely kávamentes kialakítással és WQHD felbontással rendelkezik. A H257HU esetében a stílus és a funkcionalitás találkozik.

Az Acer H257HU futurisztikus, szálcsiszolt fém borítású talppal rendelkezik, mindemellett a felső rész csillogó és egyben fényes ezüst vonalvezetést hordoz, még inkább egyedivé és vonzóvá téve az eszközt, úgy, hogy még tapintásra is kellemes az anyaghasználat összhatása. Az alumínium előlap és a középkeret hihetetlenül vékony, míg a hátlap feketén csillog – mindez garantálja a prémium hatást. Mi több, a Zero Frame dizájnnak és az IPS technológiának köszönhetően a betekintési felület növekedett, akár multimonitor beállítással, vagy épp nagy látógögekből nézve. A WQHD (2560 x 1440) felbontás, a 100.000.000:1 kontrasztarány és a gyors, mindössze 4 ms válaszidő garantálja, hogy a gyors akció jellegű tartalmak, valamint a legújabb játékok is zökkenőmentes vizualitást nyújtsanak.

Ez a megjelenítő tökélyre csiszolt hangélményt is nyújt, köszönhetően a TrueHarmony és a DTS surround technológiák alkalmazásának. Az Acer TrueHarmony fokozott basszust, minimalizált torzítást és rétegzett hangzást ígér, a testre szabható equaliser optimalizálja a frekvencia egyensúlyt, úgy, hogy a mozifilmek életszerűvé váljanak, a daloknak még nagyobb hangmélységük legyen; a DTS hangzás pedig tiszta, szűrt hanghatásokkal ruházza fel a monitor hátulra helyezett hangszóróit.

H257HU_02_2

Az Acer H257HU kijelző fel lett szerelve HDMI 2.0 porttal, mellyel akár 18Gbps sávszélességgel bír, s teljes mértékben megfelel a piac által támasztott követelményeknek maradéktalanul. További két aljzat is igénybe vehető: hagyományos DVI, illetve a manapság egyre elterjedtebb DisplayPort 1.2 szabvány is.

Ha mindez nem lenne elegendő, az Acer H257HU EyeProtect techológiát is tartalmaz, mely segítségével a szem fáradásának védelme biztosított, mellé komfortosabb és összetettebb vizuális élményt nyújt.

Az Acer H257HU megjelenési tátuma és fogyasztói ára egyenlőre nem ismert.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: