acer-xg270hu-monitor-amd-freesync-technologiaval/2015/02/20

Acer XG270HU monitor AMD Freesync technológiával

2015. február 20. Kocsis Bence Periféria hírek

Az Acer XG270HU gamer monitor AMD FreeSync technológiával és az AMD Radeon R sorozatú GPU támogatással kifogástalan játékélményt ígér a felhasználóknak. Ez a 27 col képátlós kijelző ráadásul WQHD felbontást is képes kezelni (2560x1440), gyors, 144 Hz képfrissítéssel, kávamentes dizájnnal a még inkább gond nélküli játékért, és az optimális betekintésért.

A FreeSync technológiának köszönhetően az Acer XG270HU monitor megjelenített képkockái szoros szinkronban vannak a grafikus kártya által megjelenítettel. A technológia minimalizálja a lag, késleltetés és nagy reakcióidők lehetőségét, garantálva, hogy a legújabb játékokkal is felhőtlen legyen a kikapcsolódás.

Az XG270HU kávamentes kijelzője a lehető legnagyobb betekintési szöget garantálja. A rendkívül gyors, 1 ms válaszidővel rendelkező panel a legdrámaibb képváltásokat és akciókat is gond nélkül kezeli, úgy, hogy nem tapasztalunk elmosódást, vagy szellemkép-effektet.

XG270HU-01

Az Acer XG270HU követi a már jól előreirányzott vizuális megvalósításokat a külső dizájn terén is, vastag narancsszínű csíkkal mind a burkolaton, mind pedig a talpon. Az egyszerű csatlakoztathatóság jegyében a monitor HDMI 2.0 szabványú aljzatot, dual link DVI 1.2 portot, valamint 2x2W összteljesítményű hanszórópárost is tartalmaz.

Annak érdekében, hogy a szem fáradását és esetleges károsodását elkerülhessük, az Acer XG270HU kijelzőbe integrálva lett az Acer EyeProtect technológia is. Ez a villódzásmentes technológia csökkenti a megjelenített kép vibrációját, mely adódhat például áramingadozásból is; a ComfyView redukálja a tükröződést erőteljes környezeti fények esetében, míg az automatikus fényerő beállítás mindig a leginkább kedvező munkakörnyezetet állítja be.

Az Acer illusztris gamer monitor portfólióval van jelen a piacon, 24, 27, valamint 28 col képátlós kategóriákban, full HD, WQHD és 4K2K UHD felbontásokkal.

Az Acer XG270HU monitor 2015 márciuástól érhető el.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: