adakozz-hogy-tied-legyen-a-jubileumi-playstation-4/2015/01/22

Adakozz, hogy tiéd legyen a jubileumi PlayStation 4!

2015. január 22. Kocsis Bence

A Sony Computer Entertainment kiadott egy limitált példányszámú PlayStation4 konzolt a 20 éves jubileum alkalmából. Ez a speciális kiadás emléket állít a legelső PlayStation konzolnak, amely 1994. december 3-án jelent meg és mindössze 12 300 példány készült belőle.

Már az első PlayStation rendszer is csúcstechnológiának számított a maga korában, hiszen lenyűgöző, nagy-felbontású, valós idejű 3D grafikájával olyan soha nem látott élményeket adott a játékosoknak, amelyre korábban még egy konzol sem volt képes.

A PlayStation4 jubileumi kiadása egy nagyon különleges modell, mely külsejében az első konzolt idézi, és amely megalapozta a PlayStation sikerét az elmúlt 20 évben. Ez a limitált kiadás egyszerre nosztalgikus élmény a legnagyobb rajongóknak, ugyanakkor lehetőség is azok számára, akiknek nem adódott alkalma kipróbálni a legelső PlayStation konzolt.

A Sony Computer Entertainment a Vaterával együttműködve egy aukció keretén belül most lehetőséget biztosít bárki számára, hogy hozzájuthasson egy ilyen különleges relikviához. Az aukció január 22-én kezdődik és január 30-ig tart, ez idő alatt bárki szabadon licitálhat erre a különleges darabra. A Vatera Magyarország legnagyobb online piactereként emberek százezreinek teszi lehetővé, hogy bárki egyszerűen és biztonságosan vásárolhasson az interneten, és több mint 2 millió regisztrált felhasználójának köszönhetően a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője.

Az aukcióból befolyt összeg a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatja. Az alapítvány 1999 óta segíti a leukémiás és daganatos betegségben szenvedő gyermekeket és családjaikat. Jelenleg évente 100-150 beteg gyermeknek és családjának segít, eddig összesen közel 1200 családot támogatott az ország egész területéről. Szociális alapú hozzájáruláson kívül élelmiszereket is biztosít az alapítvány a rászoruló családoknak, csontvelő-transzplantáció utáni segítséget nyújt, és lelkesen támogatja a gyermek-hematológiai osztályokat.

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványról további részletek a www.remenylapitvany.hu honlapon olvashatók.

ps4-20th-console-all

Írta: Kocsis Bence