alphacool-eisbaer-420-a-vilag-legnagyobb-aio-folyadekhutese/2017/08/16

Alphacool Eisbaer 420 - A világ legnagyobb AIO folyadékhűtése

2017. augusztus 16. Kocsis Bence Hűtés hírek

Az Alphacool Eisbar egy bővíthető és újratölthető folyadékhűtéseket tartalmaző sorozat, melyeknél a gyártó tiszta réz radiátorokat használt. Az érdekesség az, hogy a sorozatba a már meglévő modellek mellett bemutatásra került a világ legnagyobb AIO vízhűtése, az Eisbaer 420, mely hatalmas, 420 mm hosszú, tiszta réz radiátorral és három darab 140 mm-es Eiswind ventilátorral hűti a processzort. Ennek eredményeképp a hűtési teljesítmény több, mint elegendő, ami lehetővé teszi, hogy extrém tuning során ne a magas hőmérséklet akadályozza a magas órajelek elérését. Emellett a radiátor méretéből és bővíthetőségéből adódóan akár több grafikus kártyát is a hűtési körre köthetünk .

A hűtő csendes működéséről DC-LT kerámia pumpa gondoskodik, mely nem csak halk, hanem nagy teljesítménnyel is rendlekezik. A már említett tiszta réz radiátor az Alphacool NexXxoS sorozatból ett átmentve, mely egy kimondottan kedvelt széria volt. A radiátoron a már említett 3 darab ventilátor nem növeli a zajszintet, hisz mindössze 1100 RPM-es maximális fordulatszámon működnek. Ez annyit jelent , hogy a zajszint 30 dBA alatt marad a 62,31 cfm légszállítás ellenére.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0vvZNhSkYF4[/youtube]

.

Ami az árazást illeti, a gyártó nem emelte az árcédulát eszeveszett magasságokba, hisz az Eisbaer 420 145 eurós áron szerezhető be. Fontos megemlíteni, hogy a meglévő Eisbaer 120, 240, 280 és 360 mellett már az Eisbaer 140 is elérhető 98 eurós ajánlott fogyasztói áron.

   

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: