az-abszolut-citrom-dijas-tank-operations-european-campaign/2014/12/11

Az abszolút Citrom-díjas: Tank Operations - European Campaign

2014. december 11. Teszt Clarence

Elmondhatom, hogy a legtovább íródott teszt kerül most ki az oldalra. Biztosan új rekordot döntök vele. Még januárban kaptam egy steam kódot ehhez a kis gyöngyszemhez és azóta is próbálok erőt gyűjteni magamhoz, hogy megírjam e pár sort. Igen, ez lesz legrövidebb teszt az oldalon. Hogy miért? Hát inkább videón mutatom be, mintsem, hogy leírjam.

Nagy lendülettel ugrottam bele a játékba, mivel régen szerettem a Panzer General nevezetű II. vh-s kis szösszenetet, hát gondoltam ez ugyan indie, szóval teljesen szabadon, kiadó által nem nyúzva, teljes nyugalomban készült játékot fogok kipróbálni. Ez lehet, hogy így volt, de én mégsem adtam volna ki ilyen nyugalommal ezt az emberiség és a pénztárcánk elleni vétket.

Végül azért döntöttem a cikk megírása és a video elkészítése mellett, mert rájöttem arra a társadalmi felelősségre, hogy nem csak jó játékokról kell cikket írni. Igen is hatással vagyok arra, hogy valaki mit vásárol meg és mit nem. Hát ezt valaki olyannak vegyük meg, akit nem szeretünk. Kitűnő ajándék a barátnődtől is, ha szakítani akar veled, mert biztosan szó nélkül otthagyod a mindkettőt a játék kipróbálása után.

Miért vagyok ilyen rossz véleménnyel róla?

Hát ezért:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fRcVLD7i8cE&list=UUAe_tOgIcZuPi5Nv2ki0dmA[/youtube]

  A lépés gombot 13 másodpercnél nyomom le és körülbelül 1 perc 44 másodpercnél kapom vissza az irányítást. A köztes másfél percet a gép használja, hogy derék seregével játszadozzon velünk. Tovább nem jutottam kb 5 turn-nél, mivel minél bentebb haladunk a térképen és minél inkább felfedjük az ellenséges területeket, annál tovább tart a gépnek túlesni a körén. Gratulálok….nagyon jó koncepció, kitűnő korszak választás, kitűnő elődök, melyektől lehetne ötletet meríteni és mégsem.

Írta: Teszt Clarence