az-adata-bejelentette-a-premier-hc660-es-premier-sc660-kulso-adattaroloit/2016/08/18

Az Adata bejelentette a Premier HC660 és Premier SC660 külső adattárolóit

2016. augusztus 18. Kocsis Bence Adattárolás hírek

Az ADATA bemutatta a Premier SC660 külső SSD-jét valamint a Premier HC660 külső winchesterét. Mindkét modell fényűző, homokfúvott fémházat kapott, vastagságuk mindössze 9.6 mm. Az eszközök tokozása rendkívül tartós, ellenáll a rázkódásnak, karcolásoknak a galvanikus bevonatnak köszönhetően. Az ADATA továbbra is egyre több választási lehetőséget kínál ügyfeleinek a hordozható, külső adattárolók terén, így lehetővé téve a mobil tartalmak egyszerű megosztását, operációs-rendszerek közötti átjárhatóságot, valamint tartósságukat is folyamatosan fejleszti. Legyen akár SSD vagy winchester, az SC660 és HC660 közös tervezésénél kiemelkedő szempont volt az attraktív és praktikus adattároló kombinálva a szemet gyönyörködtető és hordozható kialakítással.

HC660-Slim

A Premier SC660 külső SSD csupán 9.6mm vastag, az SC660 440MB/s olvasási és írási sebességével jelentősen növeli az adattovábbítás hatékonyságát – egy átlagos full HD (5GB) film másolása 26 másodpercet vesz igénybe. Kompatibilis Windows, Mac OS és Android rendszerekkel, az SC660 elérhető 240GB és 480GB kapacitással, valamint plug-n-play eszközként csatlakoztatható asztali számítógépekhez, laptopokhoz, okoseszközökhöz és játékkonzolokhoz egyaránt. A hordozhatóság érdekében az SC660 80g súlyú, továbbá ütésálló.

HC660-Sandblasted

A Premier HC660 hordozható winchester új mércét állított fel a stílusos és elegáns hordozható winchesterek világában, 9.6mm vastagságával pedig majdnem olyan vékony mint egy átlagos belső, 2.5”-os merevlemez. Ez szinte egy mérnöki bravúr, hiszen a legtöbb külső Winchester ennél jóval vastagabb. Ugyancsak kompatibilis a Windows, Mac OS, és Android rendszerekkel, valamint 1TB és 2TB kapacitással érhető el. Köszönhetően az USB 3.0 plug-n-play csatlakozásnak, a HC660 az eszközök széles skálájával használható, kibővítve azok tárkapacitását. Beállítása természetesen nem igényel szaktudást. Használjuk dokumentumok, fotók, videók és akár játékok egyszerű és stílusos mentésére is.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: