az-adata-bemutatta-a-hc500-as-kulso-merevlemezt-tevekhez-es-pc-khez/2014/10/20

Az ADATA bemutatta a HC500-as külső merevlemezt tévékhez és PC-khez

2014. október 20. Kocsis Bence Adattárolás hírek

Az ADATA, a nagyteljesítményű DRAM modulok és NAND Flasht alkalmazó termékek egyik vezető gyártója, a mai napon bemutatta a Choice HC500-as 2.5"-es merevlemezt a tévéadások felvételének támogatásával. A homokfúvott titán vagy arany burkolatú HC500-as külső adattárló csatlakoztatható az okostévéhez vagy a PC-hez egy szupergyors USB 3.0-s kábellel. Az 500GB-os, 1TB-os és 2TB-os kapacitással elérhető Choice HC500 merevlemez okos adatmentő szoftverrel érkezik, amellyel megoldhatja az adatok biztonsági mentését, majd létrehozhatja személyes felhőjét egy PC-n vagy egy okostelefonon keresztül.

A hibátlanul kialakított titánium és arany matt burkolatú HC500-as merevlemez a személyes és a tévés médiaadatokhoz is könnyű hozzáférést kínál. Akik közvetlen elérést igényelnek, szimplán csatlakoztassák a merevlemezt a PC-hez vagy az okostévéhez. Tároljon és kezeljen bármilyen személyes médiaadatot a supergyors USB 3.0-val a PC-jén, majd csatlakoztassa a HC500-at az okostévéjéhez, hogy élvezhesse a teljes értékű videoképességeket, mint a lejátszás, a visszatekerés és a gyors előre tekerés. Túl elfoglalt, hogy élvezze a kedvenc tévéműsorát? Csak hagyja a Choice HC500-as merevlemezt a tévére kötve, és vegyen fel több órányi filmet vagy műsort, amelyet később visszanézhet!

Állítsa be a Choice HC500-as merevlemezét a személyes adatfelhőjévé! Először is válasszon az 500GB-os, 1TB-os vagy 2TB-os tárolók közül. Következő lépéskén telepítse az okos adatmentő szoftvert, amely a HC500-as termékkel érkezik, és mentse személyes üzleti fájljait, képeit, filmjeit és más médiaállományait a PC-je vagy okostelefonja használatával. Ezután telepítse az intuitívabb szoftvert, hogy beállíthassa a HC500-ast a személyes felhőjévé. Az NTI Backup Now EZ & MiST személyes adatmentő és felhő szoftverrel alkalmazhatók a mentések és ujjlenyomat azonosítással bárhonnan hozzáférhető a külső merevlemez. Az NTI Backup Now EZ & MiST elérhető Windowshoz, míg az MiST elérhető MacIntosh OS-hez, Androidhoz és iOS-hez. Próbáljon ki több eszközt is a megvásárolt termékhez az ADATA weboldalán keresztül a "Valuable Software" linkre kattintva.

HC500-titanium&goldenAz ADATA Choice HC500-as merevlemez nemcsak az adat felhőbe mentése során segít, hanem helyileg is védelmet biztosít. Amennyiben a merevlemezt számos ütés éri, a szabalmazott ADATA G Shock Sensor Protection aktiválódik és megjelenik egy villogó piros lámpa a HC500 interfészén. Amikor a nem kívánt hatás elmúlt egy szolid vagy villogó kék fény jelzi normál működés helyreállását. Bár a HC500-as merevlemez a legújabb szupergyors USB 3.0-s interfésszel rendelkezik, támogatja az USB 2.0-t is a régebbi eszközökkel való visszafelé kompatibilitás érdekében. A HC500 gyors adatelérést kínál 500GB-os, 1TB-os és 2TB-os kapacitással.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: