az-adata-bemutatta-a-stilusos-hv100-kulso-merevlemezt/2014/11/28

Az ADATA bemutatta a stílusos HV100 külső merevlemezt!

2014. november 28. Kocsis Bence

Az ADATA bejelentette HV100-as külső merevlemez megérkezését, amely homokfúvott koszolódásmentes kivitelt és SuperSpeed USB 3.0-s interfészt kínál az ultragyors adatátvitel érdekében.

Az ADATA HV100 külső merevlemezzel egyszerűen lementhetők a  személyes üzleti fájlok, képek, videók és más állományok. A sima, homokfúvott kivitelű HV100-at könnyű szállítani, és kellemes a tapintása is. Míg belül egy kemény műanyagtok védi az adatokat, a külső borítás a szállítás során szerezhető foltok és ujjlenyomatok ellen nyújt védelmet. A PC-hez csatlakoztatott terméken az egyenletes fényes kék LED jelzi a bekapcsolt üzemmódot, míg a villogó kék LED mutatja az adatátvitel állapotát. Kompakt, könnyű, sima és stílusos, a HV100 az Ön választása a kifogástalan adattárolásra és a teljes funkcionalitású személyes információtárolására.

adata_black adata_white2
.

Az ADATA HV100 merevlemez segít az adatok helyi lementésében, de extra védelmet is biztosít. Ha a merevlemezt súlyos behatás éri egy ütéstől, akkor az ADATA szabadalmazott G Shock Sensor Protection eljárása automatikusan elindul és kijelez egy villogó vörös fényt a HV100 interfészén. Amint a behatás véget ért, egy egyenletes vagy villogó kék fény jelzi a normál működés helyreállását. Bár HV100 merevlemez a legújabb szupergyors USB 3.0 interfésszel érkezik, visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val is a régebbi eszközök támogatása érdekében. A HV100 gyors elérést biztosít azadatokhoz 500GB-os, 1TB-os és 2TB-os kapacitással. A HV100 vásárlói ingyenesen élvezhetik a HDDtoGO és OStoGO szoftvereket is. A HDDtoGO lehetővé teszi valódi mobilitást, és nem hagy nyomot maga mögött az irodától távoli munkavégzés során. Az OStoGO szoftverrel megoldható a Windows operációs rendszer telepítése a külső merevlemezről.

Írta: Kocsis Bence