az-aerocool-bejelentette-aero-1000-szamitogephazat/2015/03/19

Az AeroCool bejelentette Aero-1000 számítógépházát

2015. március 19. Kocsis Bence Gépház hírek

Az Aerocool bejelentette PGS-A (Performance Gaming System) sorozatot megnyitó, legújabb számíógépházát az Aero-1000 modellt. A PGS-A sorozat rendkívül jól szellőző házakat fog tartalmazni, emellett kényelmes kábelrendezés és széleskörű folyadékhűtés kompatibilitás jellemző az új  sorozatra. Az Aero-1000 nagyszerű lehetőségekkel rendelkezik, melyhez egy jó dizájn párosul.

Az Aerocool az Aero-1000-es modellt két színben dobja piacra, a felhasználók választhatnak a teljesen fekete és a fekete-fehér modellek között. Az elülső és felső panelen található méretes rácsos háló jelzi a nagy hűtési potenciált. A ház 0,8 mm vastag tömör acél elemekből készült karosszériára épül, ami biztosítja a nagy stabilitást. A felső panel alatti rögzítőhelyek lehetőséget nyúktanak 240, vagy akár 280 mm-es folyadékhűtéses radiátorok (35 mm-ig) elhelyezésére

91b

Ha ez nem lenne elég, akkor az előlapi panel mögé 45 mm vastagságú radiátor szerelhető fel, valamint a hátsó panel ventilátor helyére egy 120 mm-es megoldás telepíthető. Az Aerocool Aero-1000 három darab előre telepített 120 mm-es ventilátort tartalmaz, melyekből kettő elöl és egy hátul található. A felhasználókban lehetőségük van további két 140, vagy 120 mm-es ventilátor elhelyezésére a felső panelen. A felső hálós rács mágnessel rögzíthető a házhoz, így könynen eltávolítható, tisztítható. Az elülső rács egy gombnyomással eltávőlítható, így könnyen hozzáférhető a tisztítandó porszűrő.

91c 91d
.

Az Aero-1000 számos felhasználóbarát funkcióval rendelkezik. Ilyen a szerszám nélküls szerelhető 5,25"-os meghajtóhely és az ugyancsak szerszám nélkül szerelhető merevlemez keretek. A felhasználók akár öt 3,5"-os és két 2,5"-os merevlemezt helyezhetnek el a házban. A merevlemez kereteken a gyártó anti-vibrációs gumit helyezett el, hogy a merevlemezek működéséből adódó ház-búgást megakadályozzák.

91a

A játékosok, tuningolók imádni fogját ezt a házat, hisz a már említett folyadékhűtés kompatibilitás mellett 410 mm a maximálisan támogatott VGA hűt hossz, processzor hűtőből pedig 170 mm a megengedett. Tápegységből 220 mm-es hosszú megoldás elhelyezésére is lehetőségünk van. Az előlapi I/O panel felülre került, ahol két USB 3.0 port, fejhallgató- és mikrofon csatlakozók kerültek elhelyezésre.

91e

Az Aerocool Aero-1000 79,90 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira. További információkat a gyártó oldalán találtok.

Írta: Kocsis Bence