az-arctic-bemutatta-passziv-accelero-s3-vga-hutojet/2015/01/21

Az Arctic bemutatta passzív Accelero S3 VGA hűtőjét

2015. január 21. Kocsis Bence

Az Arctic bemutatta legújabb videókártya hűtőjét az Accelero A3-at. Az Accelero A3 az S1 PLUS továbbgondolt változata, mely továbbra is passzív megoldásként csendesen hűti a grafikus kártyákat. Ez a megoldás passzív módban megbirkózik egy Radeon R7 260X, vagy egy Geforce GTX 660 kaliberű videókártyával, de ventilátor felszerelésével a hűtési teljesítmény akár 200W-ra is tornászható.

Az Arctic nem csak a GPU alacsony hőmérsékleten tartására figyel oda, hanem a RAM és a VRM is kellő hűtést kap, így azok hatékonysága és stabilitása, élettartama növelhető. Ezt a gyártó egy 23 mm vastag és több, mint 20 cm hosszú feketére fújt bordázott hátlappal tudja elérni. Az Arctic gondolt azokra a felhasználókra, akik egy-másfél év után szeretnének megszabadulni kedvenc videókártyájuktól, hisz az eredeti hűtő a különféle ragasztók használatának mellőzésével minden nyom nélkül visszaszerelhető. (természetesen ez alól kivételt képeznek a leragasztott csavarokkal szerelt hűtéssel rendelkező grafikus kártyák)

Az Arctic Accelero S3 már hazánkban is elérhető 11-12 ezer forint körüli áron. Specifikációkért, kompatibilitási listáért keressétek fel a gyártó oldalát!

arctic_accelero_s3 (1)

arctic_accelero_s3 (2)

 

Írta: Kocsis Bence