az-asus-bejelentette-a-xonar-u3-plus-t/2015/01/28

Az ASUS bejelentette a Xonar U3 Plus-t

2015. január 28. Kocsis Bence Periféria hírek

Az ASUS bejelentette a Xonar U3 Plus-t. Ez egy maroknyi USB-s hangkártya, amely 150 ohmos fejhallgató-erősítővel, stúdióminőségű vokáleffektekkel és a hangjavítási szolgáltatások széles választékával rendelkezik. A Xonar U3 Plus azoknak a PC- és noteszgép-felhasználóknak készült, akik kényelmes megoldást keresnek Hi-Fi audiolejátszási és otthoni felvételkészítési igényeik támogatásához.

A Xonar U3 Plus nagy felbontású fejhallgató-erősítőjén az erősítési szintek beállíthatók, így akár 150 ohmos impedanciájú fejhallgatók és headsetek meghajtására is képes. A magas és mély hangok erősítésével kiemeli az alacsony és magas frekvenciás zajok (pl. a robbanások vagy a lépések zajának) dinamikus részleteit a filmek vagy a játékok hangjában.

A tenyérben elférő Xonar U3 Plus támogatja a valós idejű mikrofonos audiofelvételt a digitális jelfeldolgozó processzorral (DSP), amely rendkívül alacsonyra szorítja a mikrofon késleltetését. A Xonar U3 Plus stúdiószintű effektusai között 10 sávos equalizer, precíziós alacsony és magas frekvencia szűrők és utózengés-beállítás is található (a környezeti térérzet megadásához).

asus_xonar_2

A Stereo Mix alkalmazással könnyedén keverhetők az emberi hangok és a zenei sávok, a DJ Mix eszköz pedig automatikusan visszaveszi a háttér hangsáv hangerejét az emberi hangok alatt, így lehetővé teszi a profi módon hangzó webes hanganyagok készítését (podcasting).

A Xonar U3 Plus emellett öt előre beállított audiomóddal (Rock, Rock Pro, Ballad, Ballad Pro, és Special) is rendelkezik, amelyeket a Xonar mérnökei kifejezetten az egyes irányzatokhoz finomhangoltak és kalibráltak, hogy a felhasználók kedvenc zenéi úgy szólaljanak meg, ahogy szólniuk kell.

Az ASUS Xonar U3 Plus márciustól lesz kapható hazánkban.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: