az-enermax-uj-generacios-hazzal-boviti-ostrog-csaladjat/2016/01/07

Az Enermax új generációs házzal bővíti Ostrog családját

2016. január 07. Ficsor Tamás Gépház hírek

A tavalyi Computex-en már találkozhattunk az Ostrog család újdonsült tagjával, de az még csak bemutatott szinten állt. A vélemények meghallgatása és a hibák kijavítása után az idén rendezett CES-en elkészült a stílusos Ostrog Advance case.

Első pillantásra is látszik, hogy az Ostrog féle elegancia tovább öröklődött, de mégis van benne valami plusz. Ez a plusz például a két darab Enermax TB Vegas előlapi ventilátor, amik összesen 36 LED megvilágítással pörögnek. Azonban ez a szám elbújhat az összesen 262 dióda mellet, amik a ház hangulatvilágításáért felelnek. A 6 féle világítás mód és a 4 féle szín pedig tényleg feldobhatja a szoba hangulatát.

ENEMRAX-OSTROG-ADV

Az Ostrog Adv-re jellemző még a újféle gyorskioldó mechanizmus, ami segítségével csavarmentesen férhetünk hozzá a 3 darab 5,25”-os rekeszekbe illetve az elülső porszűrőt és a tető lapot is könnyedén eltávolíthatjuk.

Az I/O panel felülre került. A szokásos audio csatlakozók mellett találunk 2-2 darab USB 3.0 és 2.0 portot. Külön gombbal pedig 3 fokozatban állíthatjuk a ventilátorok fordulatát.

Az Ostrog család új tagja 493 × 215 × 516 mm-es mérettel érkezik. Hatalmas belsejébe 6-6 darab 3,5” és 2,5” adattárakat telepíthetünk. Videókártya terén sem kell visszafognunk magunkat. A 400 mm-es GPU-k is bőven beférnek. Alaplap terén ATX és MicroATX megoldásokban gondolkozhatunk, melyeket a LED színekhez illő alaplaptálcára szerelhetünk.

Az Enermax egyelőre nem közölte, hogy mikor és mennyiért lesz megvásárolható.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1Hs5CpaPp5M[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás