az-msi-bejelentettegeforce-gtx-960-gaming-4gb-grafikus-kartyajat/2015/03/10

Az MSI bejelentette GeForce GTX 960 Gaming 4GB grafikus kártyáját

2015. március 10. Kocsis Bence Videokártya hírek

Az MSI bejelentette GTX 960 Gaming 4G grafikus kártyát, tovább gyarapítva MSI Gaming felállását. Az új modell 4 GB GDDR5 grafikus memóriával érkezik, ezáltal felkészült a nagy felbontású tartalmakkal rendelkező új generációs játékokra. Az új GTX 960 Gaming 4G fémből készült hátlapot kapott, emellett az MSI Twin Frozr V hűtési megoldását kapta. Ez a kombináció egy szilárd, strapabíró, jól hűtött, mégis csendes grafikus kártyát eredményez.

42c 42d
.

A Twin Frozr V az egyik legmodernebb és legnagyobb teljesítményű grafikus kártya hűtés a piacon, nagy lehetőségeket biztosítva a tuning számára. A 10 cm-es Torx ventilátorok nagy mennyiségű levegőt halk működés közepette képesek megmozgatni. A hűtőborda SuperSU kialakítása növeli a hőcsövek hatékonyságát, így gyorsabban szétterül a hő a ventilátorok alatt.

42e

Az MSI Gaming App lehetőséget biztosít a játékosoknak arra, hogy pillanatok alatt váltsanak OC, Gaming és Silent módok között, attól függően milyen VGA terhelésre számítanak. Az EyeRest speciális színprofilokkal rendelkezik a játékok és filmek számára, melyekkel csökkenthető a kék fény, ami kevésbé terheli a szemet pl. egy éjszakai játék során. A LED kontroll lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy 5 egyedi világítási mód közül választhassanak.

A 267 mm hosszú grafikus kártya kimeneti I/O paneljén egy DVI, egy HDMI és három darab DisplayPort található. A memória 7010 Mhz-en működik, az alap magórajel 1241 Mhz, mely 1304 Mhz-re képes "boostolni".

Írta: Kocsis Bence