az-overmax-bemutatta-edutab-3-multiset-tabletjet/2015/04/27

Az Overmax bemutatta Edutab 3 Multiset tabletjét

2015. április 27. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Az Edutab 3 Multiset egy multifunkcionális oktató tablet, melyet az Overmax a 7 évnél idősebb gyermekek fejlődésének segítésére készített. A tableten számos előre telepített kiegészítő és előre telepített oktató program jár, ami tökéletes tanuláshoz, játékhoz egyaránt.

Az Edutab 3 Multiset tableten Android 4.4 operációs rendszer fut, melynek zökkenőmentes működéséről a quad core 4x 1,5 Ghz-es processzor, 1 GB RAM és játékoknál elengedhetetlen Mali 400 GPU gondoskodik. A 7 hüvelykes, 1024 x 600 pixel fenbontással rendelkező tablet 8 GB belső memóriát kapott, amely rengeteg alkalmazás telepítését, illetve a 0,3 megapixeles előlapi, 2 megapixeles hátlapi kamera által rögzített képek, videók tárolását teszi lehetővé. Ha a belső tárhely nem lenne elegendő, akkor 32 GB-ig microSD kártyával tudunk operálni.

EduTab3Multiset_m12

A beépített wifi modul segítségével az internetre lehet csatlakozni ahonnan az alkalmazásokat a gyerekek letölthetik, illetve a felvett képeket, videókat megoszthatják társaikkal. A tablet tartozéka az egér, a billentyűzet, a fülhallgató és az utazásokkor hasznos tok is (+ USB kábel és töltő).

Edutab3Multiset_etui_kl_słuchawki_mysz(purple)_PR2

A fényképeket, videókat a HDMI segítségével televízión, nagyobb képernyőn vissza lehet nézni, a bluetooth segítségével pedig más eszközökre át lehet küldeni. Az Overmax Edutab 3 Multiset kék és lila színben érhető el.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: