az-overmax-bemutatta-touch-okosorajat/2015/06/04

Az Overmax bemutatta TOUCH okosóráját

2015. június 04. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Az Overmax Touch okosóra azok számára lett tervezve, akik szeretik a funkcionalitást annak érdekében, hogy mindennapi életük még könnyebb legyen. Az Overmax Touch egy 1,54 hüvelykes, 240 x 240 pixel felbontású TFT érintő kijelzővel rendelkezik. A Touch belső memóriája 128 MB, mely microSD kártyaolvasó segítségével 32 GB-ig növelhető. Az okosórán helyet kapott egy 0,3 megapixel felbontású kamera is, mellyel akár képeket, videókat is rögzíthetünk.

Az Overmax Touch bár kompatibilis az okostelefonokkal, saját SIM kártyával (microSIM) rendelkezik, így akár telefon nélkül is teljes értékű eszköz. Az ezüst-fekete fém/műanyag ház alatt egy 380 mAh kapacitású akkumulátor található, mely ha lemerül, a mellékelt USB kábel és töltő segítségével a microUSB porton keresztül feltölthető. A vezetéknélküli kapcsolatokról a Bluetooth 3.0 gondoskodik, mely gyors adatátvitelt biztosít más eszközökkel.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6vxAIUgzbIU[/youtube]

A telefonkereső (Anti-los) funkció révén a készülék megtalálása egyszerű. Az okosóra alvásmonitorként, lépésszámlálóként is használható.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: