betekintest-kaptunk-az-andromeda-jatekmenetebe/2016/09/08

Betekintést kaptunk az Andromeda játékmenetébe

2016. szeptember 08. Ficsor Tamás PC hírek

Tegnap a PlayStation Meeting-en bemutatásra került a PlayStation 4 Pro, mely igazi nagyágyú lehet a konzolok terén, hisz akár 4K felbontásban is képes futtatni kedvenc játékainkat, ha az támogatja a 4K-t. A jövőben megjelenő nagynevű IP-kben a 4K biztos megtalálható lesz és melyik olyan tervezett játék nézhet ki a legjobban, mint a jövőre tervezett Mass Effect Andromeda.

Eddig csak mértékben láttuk mozogni a játékot, de az előadás során végre mutattak a közönségnek egy pár percnyi bepillantást. Természetesen PS4 Pro-n futott mind ez 4K minőségben. Nem kell az úriemberre hallgatni, full HD-ban is abszolút csodálatos a játék és ez még csak egy alpha build. Alig várom, hogy felfedezzem ezt a világot.

mass-effect-andromeda-gameplay-asari

Az Andromeda kreatív igazgatója egy interjú során elárult egy „aprócska” titkot. Ugyebár láttunk egy N7-es páncéllal rendelkező egyént még az Andromeda hírek kezdetekor. Utána kaptunk egy női karakteres előzetest. Aztán itt egy férfi karakteres gameplay. Az már végleges, hogy a főszereplőnk vezetékneve Ryder, de hány főszereplő van? Természetesen játszható csak egy, de ez a három személy szoros kapcsolatban áll egymással. A hölgy és a videóban látott férfi két testvér, az N7-es páncélban lévő karakter pedig az apjuk.

Elég családiasra vették a figurát. A female és male karakter választás megmaradt, ha pl. a hölgyet választjuk, akkor a történetben a testvér valahol az űrben bolyong. Kíváncsian várjuk, hogy mi az ő történetük és, hogy mégis lesz e valami kis kapcsolat trilógiával.

November 7-én új előzetes várható.

[youtube]

[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás