black-friday-akciok-a-tomtop-nal/2017/11/25

Black Friday akciók a TomTop-nál

2017. november 25. Uszkai Dávid Mobilvilág Hírei

A Black Friday lázból természetesen a kínai webshopok se maradhatnak ki, így ezúttal a TomTop kínálatából szeretnénk kiemelni öt terméket melyet érdemes lehet megvásárolni a nagy akciók közepette.

LEMFO LES 1 okosóra

A LEMFO nevével már találkozhattatok korábban is nálunk, hisz a LEM5-ös okos órájukat mi is teszteltünk és nagyon meg voltunk vele elégedve, ezúttal a LES 1-es típus kapott kisebb árengedményt melynek köszönhetően most 91.99$-ért a miénk lehet. Hogy milyen technikai jellemzőkkel bír az óra? 4 magos MTK6580 1.3 GHz-s processzor, 1 GB RAM és 16 GB belső tárolóhely, 1.3"-os AMOLED érintőkijelző 400 x 400-as felbontással, 2 megapixeles HD kamera, Android 5.1-es operációs rendszer, 350 mAh-es akkumulátor, GPS vevő, Bluetooth, WiFi, pulzusmérő, lépésszámláló és 3G-s kapcsolat. Mindezt összegezve tényleg egy igazán kecsegtető ajánlatnak tűnik a LEMFO LES 1 óra és a cég termékeit ismerve biztosan nem fogunk benne csalódni. Ha felkeltette az érdeklődésedet IDE vagy a lenti képre kattintva elérheted a termék adatlapját.

LEMFO LF17 okosóra

A LEMFO termékeinél itt még nem állunk meg, hisz hoztunk egy még olcsóbb terméket is a kínálatukból, ez pedig nem más mint az LF17. Ez az óra egy kicsit szerényebb specifikációkkal bír, hisz ebbe már "csak" egy két magos MTK6572 1.2 GHz-es processzor került, 512 MB RAM-al és 4 GB belső tárolóhellyel, melyhez társul az 1.3"-os TFT-LCD érintőkijelző mely 240 x 240-es felbontással bír, Android 5.1-es operációs rendszerrel, 400 mAh-es akkumulátorral, IP54-es védettséggel, WiFi, pulzusmérő, GPS, lépésszámláló és az előbbiekhez hasonlóan 3G-s kapcsolat is helyet kapott az órában. Ahogy azt már a elején is említettem, szerényebb specifikációk mellé szerényebb ár is társul, így a LEMFO LF17 a mostani akció keretén belül 63.99$-ért (kb. 17.000 Ft) a miénk lehet IDE vagy a lenti képre kattintva.

Hubsan H507A mini drón

A következő termék nem más mint a Hubsan H507A jelzésű mini drónja melyet elsősorban szelfik készítésére találtak ki. A drón egy HD kamerát kapott mellyel különféle fényképeket illetve videófelvételeket készíthetünk, van benne számos repülést segítő funkció mint például az automatikus visszatérés mód vagy leszállás mód, van beépített GPS a pontosabb helymeghatározáshoz és irányításhoz valamint helyet kapott még továbbá a "Kövess engem" mód is mellyel a drón képes követni a pozíciónkat. Akkumulátor tekintetében az átlagos 7.6V-os 550 mAh-es akkut kapunk mely a standardnak mondható 9 perces repülést ígér.  Szerencsére az ára se vészes így akár karácsonyra is egy jó ajándék lehet a maga 59.99 $-os (kb. 16.000 Ft) árával. Ha felkeltette az érdeklődésedet IDE vagy a lenti képre kattintva megvásárolhatod.

FeiyuTech SPG képstabilizátor

Egy utóbbi pár hónapban igencsak elterjedt terméket szeretnénk most bemutatni ez pedig nem mást mint egy képstabilizátor, melynek egy nagyon egyszerű feladata van: kiegyensúlyozni a kameramozgást. Működése három térbeli tengely mentén működik, a rezgéseket az elektromotorok egyenlítik ki és tartják egyensúlyban a kamerát, hogy a felvétel tökéletes lehessen. Mi most a FeiyuTech SPG megoldását ajánlanánk mely árát tekintve a 238.99$-ért megvásárolható, ám a TomTop-tól kapott kuponnak (FYSPG111) köszönhetően, ha beírjuk a kódot utána már csak 111.99$-ba (kb. 30.000 Ft) kerül a termék. A  FeiyuTech SPG IDE vagy a lenti képre kattintva megvásárolható.

Hubsan H502S drón

A sort egy újabb drónnal zárnánk mégpedig a Hubsan egy másik termékével, a H502S-el. Ez a drón az előzőhöz képest már egy picit komolyabb paraméterekkel bír sokkal inkább alkalmasabb repkedésre és különböző felvételek készítésére. A hozzá kapott távirányítón találunk egy 4.3"-es kijelzőt is melyen keresztül valós időben követhetjük a gép kameráját, a gépen található LED-eknek köszönhetően könnyedén használhatjuk akár este is, van benne számos repülést segítő funkció is mint például a magasság tartás, hazatérés mód vagy épp automatikus követés. A beépített 720p HD kamerának köszönhetően köszönhetően pedig számos szép felvételt készíthetünk. Van benne GPS is a könnyebb irányítás és pozicionálás érdekében. Hogy mennyibe kerül mindez? A Hubsan H502S drónja a mostani Fekete Péntek akció keretén belül 99.99$-ért (kb. 26.000 Ft) a miénk lehet IDE vagy a lenti képre kattintva.

 

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: