erkezik-a-razer-deathadder-elite-es-a-gigantus/2016/09/28

Érkezik a Razer DeathAdder Elite és a Gigantus

2016. szeptember 28. Herczeg Balázs

A Razer™, a vezető gamer lifestyle márka, bejelentette a többszörösen díjnyertes, ikonikus gamer egerének legújabb változatát, a Razer DeathAdder Elite-et. A Razer DeathAdder több “Best Gaming Mouse” (“Legjobb gamer egér”) díjat nyert el, mint a bolygó bármely más, játékosok számára készült egere – az új Razer DeathAdder Elite-et pedig úgy tervezték, hogy továbbra is megtartsa pozícióját a világ vezető gamer egereként.

A Razer zászlóshajója a játékosok számára készült egerek között mostantól a világ legjobb optikai érzékelőjével rendelkezik. A vadonatúj Razer 5G optikai szenzor akár 16.000 pont per hüvelyk (DPI) érzékelésére képes, 450 hüvelyk per másodperc (IPS) mellett. Mindkét érték új mércét állít az iparág számára. Mi több, a Razer DeathAdder Elite rendelkezik a gamer egerekben valaha mért legnagyobb felbontás-pontossággal, amely eléri a 99,4 százalékot. A fentiek az egeret a ma elérhető leggyorsabb, legérzékenyebb és legpontosabb gamer egérré teszik.

v01

A Razer DeathAdder Elite emellett a Razer első egere, amely Razer Mechanical egérkapcsolókkal rendelkezik. Az Omron-nal - a világ vezető egérkapcsoló szállítójával - közösen tervezett és gyártott új kapcsolók a lehető leggyorsabb válaszidőkre lettek optimalizálva. A tartósság tovább nőtt, elérve az iparágvezető 50 millió kattintást. A továbbfejlesztett, érezhető visszajelzést nyújtó görgetőkerék és a hozzáadott DPI gombok további funkcionalitást biztosítanak a DeathAdder Elite számára.

Az új DeathAdder ezen felül a Powered by Razer Chroma™ technológiát használja, amely személyre szabható, az eszközök között szinkronizálható fényhatásokat tesz lehetővé.

v02

“A világ legjobb gamer egere most még jobb lett.” - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “Szinte nincs olyan része a Razer DeathAdder Elite-nek, amely ne esett volna át komolyabb fejlesztéseken.” Az új egér megtartja az eredeti DeathAdder-ben bemutatkozó legendás formát és ergonómiát. A világ legjobb esportolói közül többek által is tesztelt és hitelesített Razer DeathAdder Elite biztosítja a legmagasabb szintű teljesítményt és kényelmet – függetlenül attól, hogy mennyi ideig tart a játék.

“Soha nem volt még ennél kényelmesebb egér, és most már ennél pontosabb sincs.” - nyilatkozta Lee "Faker" Sang-hyeok. “Minden a Razer DeathAdder Elite-tel kezdődik, akár régi profikról, akár feltörekvő, kompetitív játékosokról van szó.” A 2006-ban bemutatott Razer DeathAdder minden idők legjobban fogyó gamer egere. Folyamatosan emelte a mércét a játékosok számára a teljesítmény, funkcionalitás és tartósság terén.

rzr_gigantus_green_v01_mouse

Az egérhez szükséges a precíz egérpad is, ezért érkezik a Razer Gigantus egérpad is. A Razer Gigantus a Razer továbbfejlesztett, kimondottan az esportokra fókuszáló egérpad-családjának legújabb tagja. Ultra-nagy, játékra optimalizált felülettel, valamint megnövelt vastagsággal rendelkezik.

A Razer célja, hogy a profi esport versenyzők, illetve más kompetitív játékosok számára verseny-minősítésű felszerelést biztosítson. A Razer Gigantus a tökéletes esport egérpad, amelyet a Team Razer profi sportolóitól kapott, közvetlen visszajelzések alapján alkottunk meg.

rzr_gigantus_v06

További információért kérjük, látogass el a www.razerzone.com/gaming-mice/razer-deathadder-elite és ahttp://www.razerzone.com/gaming-mouse-mats/razer-gigantus oldalakra.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter