fifa-17-holnap-erkezik-a-demo/2016/09/12

FIFA 17 - Holnap érkezik a demó!

2016. szeptember 12. Kocsis Bence PC hírek

A holnapi napon érkezik a FIFA 17 kipróbálható verziója. A demó a next gen konzolok mellett PC-n is kipróbálható lesz. A próbaverzió lehetőséget ad arra, hogy beteintést kapjunk a sztori módba, melyben a Premier League feltörekvő tehetségét, Alex Hunter-t kell alakítanunk. A sztori mód bevezetője mellett természetesen a korábbaikhoz képest játszhatunk barátságos mérkőzéseket is a rendelkezésre álló 12 csapattal:

- Manchester United - Manchester City - Chelsea - Real Madrid - Juventus - Inter - Paris Saint-Germain - Olympique Lyonnais - Seattle Sounders - Bayern München - Tigres U.A.N.L. (MX) - Gamba Osaka

Stadionból összesen hármat kapunk a kipróbálható verzióval. A seattle-i CenturyLink és a londoni (Chelsea otthona) Stamford Bridge mellett a Japánban található Suita City Football Stadium is kipróbálható.

Fontos megemlíteni, hogy a játék futtatásához minimum 8 GB Ram szükségelteti, ami 64 bites operációs rendszert követel meg. Processzor terén nem vészes a helyzet, hisz a FIFA 17 megelégszik egy Core i3, vagy AMD Phenom II négymagos megoldással. Grafikus kártyából Geforce GTX 460, vagy AMD Radeon R7 260 a szint, de merevlemezből komoly tárhely, nagyjából 50 GB a követelmény.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yYjD78X1d9Q[/youtube]

 

A játékot itt tudjátok előrendelni.

Írta: Kocsis Bence