galaxy-tab-active-uzleti-felhasznalokra-szabva/2014/09/05

Galaxy Tab Active – üzleti felhasználókra szabva

2014. szeptember 05. Gosztonyi Adorján

A Samsung a berlini IFA szakkiállításon mutatta be a kifejezetten üzleti célokra szánt Galaxy Tab Active táblagépet, amely a világ vezető mobilgyártójának szakmai tudását és az ember ihlette innovációs filozófiát ötvözi a munkahelyeken is. A Galaxy Tab Active strapabíró, hordozható kivitelezésének köszönhetően megfelel minden üzleti helyzetben felmerülő kihívásnak.

„A Samsungnál tisztában vagyunk azzal, hogy a modern üzleti környezetben egyre növekvő elvárásoknak kell megfelelni. Mi, megbízható partnerként készek vagyunk olyan innovatív eszközöket adni üzleti felhasználóink részére, amelyek technológiai képességei páratlanok a piacon” – hangsúlyozta Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója.

Galaxy Tab Active_1_front

A Galaxy Tab Active híven tükrözi azt, hogy a Samsung elkötelezett a felhasználók igényeinek megismerése és kielégítése iránt. A vállalat szakemberei a Fortune 500-as listáján szereplő vállalatokat is bevonták a kutatásokba, így különböző területekről – például logisztikától, kiskereskedelemtől és szállítmányozástól is – érkező visszajelzéseket kaphattak. A Samsung ezeket a tapasztalatokat vegyítette a saját, piacon szerzett szakismeretével, és így született meg a Galaxy Tab Active, az első táblagép, amelyet az üzleti felhasználók ihlettek.

Határtalanság és növekvő hatékonyság

A Galaxy Tab Active táblagépet fizikai tulajdonságai lehetővé teszik arra, hogy minden munkahelyi helyzetben a felhasználók szolgálatába álljon, legyenek akár irodán belül vagy kívül. A Galaxy Tab Active-val a felhasználók mindig, mindenütt elérhetőek lehetnek. A cserélhető akkumulátorának és könnyű, vékony, mégis robosztus dizájnjának köszönhetően még a legkeményebb munkában is megállja a helyét.

Galaxy Tab Active_2_back_m

A következő példák segítenek megérteni, hogy a Galaxy Tab Active miért jó választás minden üzleti környezetben:

  • Rázkódástól védő tokja megvédi a készüléket akár egy 1,2 méteres esés esetén is, emellett IP67-es szabványnak megfelelően csepp- és porálló. Így ha egy autókereskedőnek külső helyszínen kell felmérnie egy járművet, nem kell aggódnia, hogy elejti vagy víz éri a készüléket. A külső helyszíneken dolgozó ügynököknek gyakran szélsőséges körülmények között kell dolgozniuk, ám ezentúl nem kell a sugárzó hőségtől, szélsőséges hidegtől, portól vagy víztől tartaniuk.
  • A Galaxy Tab Active 3,1 megapixeles autófókuszos kamerája könnyedén leolvassa a vonalkódokat. A táblagép NFC technológiájának köszönhetően a felhasználók rengeteg időt spórolhatnak az üzleti kommunikációban és különböző szervezési folyamatokban. Ez a tulajdonság elengedhetetlen a termelékenység növekedéséhez olyan ágazatokban például, mint a szállítmányozás, logisztika, ahol a Galaxy Tab Active tökéletes összeköttetést biztosít a feladó és érkeztető hely között.
  • A Samsung robosztus C-Pen beviteli eszközét olyan munkahelyen dolgozók számára fejlesztették ki, akik munkájuk során kesztyűt viselnek, mint például egy építkezésen. A C-Pen ugyanis kiválthatja az érintés alapú bevitelt.
  • Azoknak, akik folyamatosan külső helyszíneken dolgoznak, mint például a közüzemi alkalmazottaknak fontos, hogy olyan eszköz álljon a rendelkezésükre, amelynek hosszú az akkumulátor ideje. A Galaxy Tab Active üzemideje elérheti a 10 órát folyamatos használat mellett is, ám akkor sincs probléma, ha a táblagép lemerülne munka közben, hiszen akkumulátora könnyedén cserélhető.

A Galaxy Tab Active támogatja a Samsung Knox platform mobilbiztonsági megoldásait. A megerősített védelmi szolgáltatásoknak köszönhetően a vállalati alkalmazások, programok és adatok a cégek belső biztonságos platformján maradnak, harmadik fél bevonása nélkül.

Galaxy Tab Active_8

A Samsung garanciális programjának keretében 3 év jótállást vállal a tokban keletkező baleset miatt bekövetkező sérülésekre. Emellett egy távoktatási szolgáltatás keretében minden Galaxy Tab Active felhasználó számára útmutatást ad ahhoz, hogy a táblagép biztonságos, ám mégis gyors és könnyű segítője lehessen a napi munkának.

A Samsung Galaxy Tab Active több változatban érkezik a felhasználókhoz: Wi-Fi, valamint Wi-Fi és LTE kapcsolatra képes 16 GB-os változatokban, amelyek MicroSD kártyával 64 gigabájtra bővíthetőek. A készülék Titánium Zöld színben, védő tokkal és C-Pennel kiegészülve lesz elérhető.

Samsung Logo

Írta: Gosztonyi Adorján