gamer-billentyuzet-led-hatterfenynel-7-szinben-a-sharkoon-muhelyebol/2015/10/20

Gamer billentyűzet LED háttérfénynel, 7 színben a Sharkoon műhelyéből

2015. október 20. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon bejelentette új, a népszerű Skiller PRO billentyűzetének felfrissített változatát, a Skiller PRO+ modellt, mely testreszabható LED világítással rendelkezik 7 különféle színben. A billentyűzet kiosztása, a megszokott karakterek mellett három profil , hat makró és kilenc multimédiás gombot tartalmaz, jó áttekinthető.

A 480 x 190 x 32 mm*es méretekkel megáldott Skiller PRO+ hét különféle LED háttérfénnyel (vörös, zöld, sötétkék, lila, türkiz, sárga, világoskék) rendelkezik, emellett a háttérfény erejét is változtathatjuk, így könnyedén testre szabhatjuk a számunkra optimális kinézetet. A háttérfény plulzáló móddal is rendelkezik, akár váltakozó színeket is beállíthatunk.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s9rLYPQGzz8[/youtube]

.

A billentyűzeten lehetőség van a WASD gombok és a kurzor gombok cseréjére, így a nagy játékosok igényeihez is képes alkalmazkodni Skiller PRO+. A profilok a mellékelt szoftver segítségével konfigurálhatók és methetők el, így akár játszunk, akár dolgozunk, a számunkra fontos billenytűzet beállításokat előhívhatjuk a 64 KB belső memóriából.

sharkoon_01

A Skiller PRO+ egy 150 mm-es aranyozott, szövetborítású USB kábellel rendelkezik, melyen keresztül a frissítést 125 és 1000 Hz között állíthatjuk.  A Sharkoon Skiller PRO+ 37 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: