itt-a-mumia-reboot-elozetese/2016/12/06

Itt a Múmia reboot előzetese

2016. december 06. Ficsor Tamás Külvilág Hírek

Üdvözlünk az új világban, ahol istenek és szörnyek garázdálkodnak az utcán. Az Universal Pictures új szörnyuniverzumot készül elindítani, melynek első résztvevője az 1999-ben kiadott A múmia film újra gondolása lesz.

A múmia már nem az a Arnold Vosloo által alakított lény, amitól régen teleraktuk a gatyánkat. Tom Cruise főszereplésével rögtön a Mission Inpossible juthat eszünkbe és annak egy múmia fokozata, de ezt döntsétek el Ti. A csúf múmia nem is lesz olyan csúf, hisz a csinos Sofia Boutella fogja alakítani. Mellettük még látható lesz Russell Crowe, Annabelle Wallis, Courtney B. Vance és Jake Johnson.

A későbbiekben várható lesz Johnny Depp főszereplésével A láthatatlan ember, az Oscar díjas Javier Bardem-el egy új Frankenstein film, illetve egyes hírek szerint Angelina Jolie-al lesz egy Frankenstein mennyasszonya mozi. A vámpírok sem maradhatnak el, így Luke Evans alakíthatja majd az új Dracula grófot.

Jon Spaihts és Christopher McQuarrie forgatókönyve alapján Alex Kurtzman rendezésével A múmia 2017. június 9-én várható a mozikban.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IjHgzkQM2Sg[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: