karacsonyi-arzuhanas-ne-dolj-be-azonnal-nezz-utana/2014/12/20

Karácsonyi árzuhanás: ne dőlj be azonnal, nézz utána!

2014. december 20. Kocsis Bence

Jön a Karácsony és számos webshop azzal a felhívással próbálja a vásárlókat fogyasztásra ösztönözni, hogy 30, 40, 50%-os akciókat, készletkisöprést hirdet. Ez sok esetben megállja a helyét, hisz tényleg komolyan csökkentette az árát és a versenytársakhoz képest is valóban olcsóbb az adott termék. A napokban azonban találkoztunk olyan esetekkel, ahol egy 50%-kal árcsökkentett hardver szinte a normál fogyasztói áron volt elérhető, ami azért megkérdőjelezi az "akciós vásárlás" tényét.

Ezért azoknak, akik nagy akciókat látnak hírlevelekben, webshopok hirdetéseiben, esteleg egy bolt kirakatában nézzenek utána, hogy az a 40-50% akció valóban okot ad arra, hogy megvásároljuk az adott terméket. Erre a legmegfelelőbb oldalak az ÁRGÉP.HU , az OLCSÓBBAT.HU és az ÁRUKERESŐ. Ezeken az oldalakon az adott termék nevét beírva a legtöbb magyarországi elérhetőség árakkal fel lesz tüntetve, így el tudod dönteni, hogy az az ár, ami az aktuális akciós termék céduláján szerepel, valóban megéri-e neked.

A Karácsonyra történő rendeléssel pedig igyekezzetek, a legtöbb webshop még ma, vagy holnap vesz fel rendeléseket, akiket 23-ig ki is szállít, utána már csak a két ünnep között, vagy újévkor juttok hozzá a megrendelt termékekhez.

Reméljük tudtunk segíteni,

Jó vásárlást mindenkinek!

Írta: Kocsis Bence