kiprobaltuk-a-fifa-16-pc-s-demojat/2015/09/10

Kipróbáltuk a FIFA 16 PC-s demóját

2015. szeptember 10. Kocsis Bence PC

Eljött a várva várt nap és a konzolos verziók mellett a FIFA 16 PC-s demója is megérkezett. Azt már megszokhattuk, hogy a kipróbálható verzió nem tartalmazza százával a csapatokat és a stadionok között sem válogathatunk, ez most is így van. A próbaverzióban FC Barcelona, a Borussia Dortmund, a Borussia Mönchengladbach, a Chelsea, az Inter, a Manchester City, a PSG, a Real Madrid, a River Plate és a Seattle Souders klubcsapatok és az Egyesült Államok, valamint Németország női válogatottja közt választhatunk, a helyszín pedig a Santiago Bernabeu stadion a Real Madrid otthona. Itt azonban nincs vége, hisz a Borussia-Park, a CenturyLink Field is elérhető.

A játék kipróbálható verziója körülbelül 4 GB szabad lemezterületet igényel. A minimális rendszerkövetelmény 4 GB rendszermemóriát, egy Radeon HD 5770, vagy Geforce GTX 650 grafikus kártyát, valamint egy core i3-as processzort jelent. Ha ki szeretnénk használni a játék összes grafikai extráját, akkor 8 GB rendszermemóriára, DirectX 11 kompatibilis Radeon HD 6870, vagy Geforce GTX 460 grafikus kártyára és egy core i5-ös processzorra lesz szükség. Operációs rendszer terén Windows 7 az elvárt, de Windows 10-ig minden változaton fut a játék.

A kipróbálható verzióban a Kick-Off játékmód mellett a FIFA Ultimate Team Draftet is ipróbálhatjuk. A Kick-Off módban természetesen a Skill Game is elérhető, ahol rafinált akadálypályákon kell végigmennünk és különböző szögből kell a kapura lőnünk.

Felvettünk egy teljes mérkőzést, melyet a Real Madrid és Fc Barcelona játszott a Santiago Bernabeu stadionban. Azért a Real Madridra esett a választás, mert a készítők erre a csapatra kiemelt figyelmet fordítottak és a játékosok kidolgozottsága a többi csapathoz képest is még jobb lett.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AK7_6sxuXuU[/youtube]

.

A játék szeptember 24-én jelenik meg, már előrendelhető...

konzolvilag_logo

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: