kuponos-akciok-a-tomtop-tol/2018/02/06

Kuponos akciók a TomTop-tól

2018. február 06. Uszkai Dávid Android hírek

TomTop kínai webáruháznak köszönhetően most újabb akciós termékeket szeretnénk nektek bemutatni mely között van elektromotoros képstabilizátor, drón és TV okosító is.

Zhiyun Smooth-Q képstabilizátor

Az első termék amit szeretnék nektek bemutatni az a Zhiyum műhelyéből származik. A Smooth-Q -nak egy nagyon egyszerű feladata van: kiegyenesíteni a kameramozgást. Működése három térbeli tengely mentén működik, a rezgéseket az elektromotorok egyenlítik ki és tartják egyensúlyban a kamerát, hogy a felvétel tökéletes lehessen. A Zhiyun megoldásának eredeti ára 120$, ám egy kupon segítségével (ZYSMQ99) most 100$-ig (kb. 25.000 Ft) faraghatjuk le ezt az árat. A Zhiyun Smooth-Q IDE vagy a lenti képre kattintva vásárolható meg.

DJI Mavic Air

A DJI mindig a minőségi kamerás drónjairól volt híres, ezek közül az egyik legújabb modell a Mavic Air mely kis méretével ellentétben óriási teljesítményre képes. A Mavic Air 4K-s UHD kamerával érkezik mely 30 FPS-el képes rögzíteni. A hatótávolsága is említésre méltó, hisz a beépített rendszernek köszönhetően 10 km-es körzetben használhatjuk és videózhatunk vele, a hivatalos adatok szerint egy töltéssel összesen 21 perc repülési időt ígér a gyártó. Sebességét tekintve akár a 70 km/h-ás sebességet is el tudjuk érni. Természetesen van benne GPS is és telefonunkon keresztül folyamatosan nyomon követhetjük az aktuális felvételt és a drónt.

Ami az árát illeti a TomTop webáruházban most 999$ helyett 939$-ért (kb. 237 ezer Ft) a miénk lehet a DJI Mavic Air, a következő kupont használva: AIR939. A TomTop ezen felül vám mentes kiszállítást biztosít így a 939$-os árra nem jön rá semmi extra költség. Ha felkeltette érdeklődésedet a DJI Mavic Air ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

DJI Mavic Air Combo

Maradunk még egy pillanatra az előző drónnál, hisz egy másik kiszerelésben is megvásárolhatjuk a Mavic Airt. Ebben a kiadásban találunk pár extra tartalmat melyek a következők: 1 hordozó táska, 2 extra akkumulátor, autós töltő, propellerek. Az eredetileg 1219$-ba kerülő csomag most 1159$-ért (kb. 293 ezer Ft) a miénk lehet az AIR939 kupont használva. A vám mentes kiszállítás természetesen itt is jelen van. Ha felkeltette érdeklődésedet ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

MECOOL KIII PRO Android TV BOX

Utolsó termékünk nem más mint egy Android-os TV Box mely okostévét varázsol az egyszerű hagyományos tévénkből. A MECOOL megoldása komoly hardverrel és szoftverrel érkezik, hisz a TV boxon 7.1-es Android fut, egy 8 magos Amlogic S912 64 bit-es ARM Cortex-A53 CPU-val mely 2 GHz-es teljesítményre képes, a grafikus gyorsító egy ARM Mali-T820MP3, míg RAM-ból 3 GB DDR3-at kapunk és 16 GB belső tárhelyet. Ami a vezeték nélküli kapcsolatokat illeti van beépített 2.4G / 5G WiFi, IEEE 802.11a/b/g/n/ac támogatással, LAN Ethernet: 10/100/1000M, Bluetooth 4.0, HDR 10 ésHLG HDR valamint 4K-s (4096 x 2160) felbontás. Az eszköz szinte az összes kép, videó és zene formátummal megbirkózik. A MECOOL KIII Pro Android-os TV okosító eredeti árán 149.99$-ért kapható, most viszont a "HPMECBTV" kupont felhasználva mindössze 103.90$-ba (kb. 26.000 Ft) kerül IDE vagy a lenti képre kattintva.

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: