lepa-folyadekhutes-nyeremenyjatek/2015/02/17

LEPA folyadékhűtés nyereményjáték

2015. február 17. Kocsis Bence

A mai napon újabb nyereményjátékot indítunk, melynek során a nemrég általunk letesztelt LEPA Aquachanger 240 folyadékhűtést sorsoljuk ki. A LEPA Aquachanger 240 egy 240 mm-es radiátorral és két darab 120 mm-es ventilátorral ellátott folyadék alapú AIO processzorhűtő, mely komoly hűtési teljesítménnyel rendelkezik, ezáltal teret ad a tuningolásnak.

A nyereményjátékban való részvételhez a következőket kell tenned:

  • Lájkolnod kell a rendszerigény facebook oldalát
  • Lájkolnod kell a LEPA Europe facebook oldalát
  • Meg kell osztanod a nyereményjáték képét facebook oldaladon
  • Válaszolj két kérdésre és a választ, postai elérhetőségedet, valamint facebook nevedet küld el az info@rendszerigeny.hu címre (LEPA nyereményjáték tárggyal). A facebook név a facebook-on a nevedre kattintva a böngészősávból kimásolható, így tudjuk az általad küldött levelet facebook profilodhoz párosítani.
Kérdések: Milyen hosszú a vizesblokkot a radiátorral összekötő gumicső? a. : 250 mm,  b.: 300 mm,   c.: 350 mm Mekkora a folyadékhűtéshez tartozó ventilátorok maximális fordulatszáma? a.: 2000 RPM,   b.: 2200 RPM,    c.: 2300 RPM A teszt ITT olvasható, melyben minden kérdésre megtalálod a választ.

A nyereményjáték március 10-én éjfélkor zárul. A nyertes nevét a következő egy-két napban (sorsolás után) a facebook oldalunkon és a weboldalon fogjuk kihírdetni.

A nyereményjátékban mindenki részt vehet, aki teljesíti a fent említett feladatokat. A nyereményt kizárólag magyarországi postacímre áll módunkban elküldeni. A válaszok facebookon történő megosztása a nyereményjátékból való kizárást jelenti! A nyereményjáték alatt e-mail címünkre elküldött személyes adatokat csak a nyereményjáték esetleges megnyerése során használjuk fel, harmadik félnek további felhasználásra nem adjuk át.

lepa

 

Írta: Kocsis Bence