mass-effect-andromeda-ujabb-informaciok/2016/11/14

Mass Effect Andromeda – újabb információk

2016. november 14. Ficsor Tamás

Az N7 nap után lévő napokban is rengeteg információ látott napvilágot a Mass Effect Andromeda-val kapcsolatban. Kiderült, hogy a Andromeda Initiative küldetésének végrehajtása lesz a cél. Az előzetesekből is kiderült, hogy a Frostbite grafikus motornak köszönhetően a játék nagyon szép lesz. A Gameinformer-en keresztül a fejlesztők mutattak pár screenshot-ot, amiken keresztül újabb érdekes infókra tettünk szert.

mass-effect-andromeda-nomad

A képen a Nomad ND 1 látható, mely a sivatagos Elaaden pusztáin robog. A szárazföldi jármű ismerős lehet a ME1-ből, de nem ugyan arról a technikáról van szó. A Mako-val ellentétben a Nomad nem rendelkezik semmilyen fegyverzettel, így csak gyalogosan szállhatunk szembe az ellenfelekkel. Szerencsére nem kell tartanunk attól, hogy az ME1-ben átélt rettentő hegymászós esetek visszatérnek, ugyanis a csapat az NFS fejlesztőivel konzultálva azon dolgoztak, hogy a bolygókon való száguldozás minél élvezetesebb legyen.

mass-effect-andromeda-scene

A felfedezés során nagy hangsúly lesz a szkennelésen. Az akciók során rátalált különféle objektumokból, technológiákból és életformákból szerzett információk a kódexünkbe kerülnek, így adva több és több tudást a világról. Ennek segítségével a válnak elérhetővé az új páncélok és fegyverek.

mass-effect-andromeda-flame

Ha például a Battlefield 1-ben szeretted lángszóróval aprítani az ellent, akkor jó hírem van ugyanis az Andromeda-ban is lesz ilyen lehetőség. A trilógiával ellentétben nem kell különféle kasztok közül választani. Az Andromeda rugalmas skill rendszert tesz lehetővé, amiben például ezt a speciális képességet is hozzáadhatjuk hősünkhöz.

A Mass Effect Andromeda márciusban jelenik meg Xbox One és PS4 konzolokra, illetve PC-re.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pyZw_oqk7Q8[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás