me-andromeda-fenomenalis-gameplay-erkezett/2016/12/02

ME Andromeda – fenomenális gameplay érkezett

2016. december 02. Ficsor Tamás

A The Game Awards 2016-on a Bioware végre megmutatta, hogyan is fog kinézni az új Mass Effect játék közben.

5medzuuhbq5zkaajl9ytgf-650-80

Az előzetes sok szempontból enged betekintést a játékmenetbe. Az már biztos, hogy az egyik új idegen faj a Kett lesz, akikkel valószínűleg nem leszünk jóban, de nem csak velük. A különböző planétákon vagy barátkozunk vagy összetűzésbe kerülünk például a képen látható fura fejű lényekkel.

auxtuv8pxbmagpseewfzzk-650-80

Nem csak emberekből fog állni a csapatunk. Ezt a gameplay is bebizonyítja, így már most üdvözölhetjük a nő nem turiant Vetra-t és a nagy darab veteránnak kinéző Drack krogant.

safsdfasdfnevtelen

Mint már írtuk, az új Mako, azaz a Nomad ND1 sokkal kezelhetőbb és fürgébb lesz köszönhetően Need For Speed fejlesztőkkel egyeztetett fejlesztésnek. Kíváncsiak vagyunk milyen lehet átszelni vele az új bolygókat, illetve, hogy tud-e mondjuk driftelni.

wdqla3fzkpbzffwanzvvvg-650-80

A szkennelésnek kiemelt szerepe lesz, hisz, így találhatjuk meg, azonosíthatjuk, vihetjük be a rendszerbe. A küldetések közbeni nyomozásokkor is fontos szerepe lesz, illetve az esetleges csapdákat is előre felfedezhetjük. Nem mellesleg ezzel a módszerrel tudjuk összeszedni a megfelelő mennyiségű nyersanyagot felszerelésünk fejlesztéséért.

nesfsadfasdvtelen

A jetpack nagy változást hoz az előzőekben megszokott harcokban. Különböző képességekkel lehet kombinálni, így szinte megállíthatatlanok vagyunk.

Az Andromeda-ban találkozunk új és továbbfejlesztett megoldásokkal, mint például a galaxis map és a képesség kiválasztása menü. Találkozunk visszatérő elemekkel is, mint például a mech.

A Mass Effect Andromeda 2017 tavaszán, valamikor március környékén jelenik meg Xbox One és PS4 konzolokra, illetve PC-re.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NOIzH6UcoW4&t=2s[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás