megerkezett-az-arctic-z-pro-monitor-allvany-sorozata/2014/09/18

Megérkezett az Arctic Z Pro monitor-állvány sorozata

2014. szeptember 18. Kocsis Bence Periféria hírek

Az Arctic új Z-Pro sorozata kényelmes és hatékony rögzítési lehetőséget biztosít egy, vagy akár négy monitor számára. Az Arctic több modellje lehetőséget ad arra, hogy igényeinknek megfelelően állítsunk össze egy vagy több monitoros állványzatot.

Z1 Pro: Egészség és ergonómia

A Microsoft tanulmánya szerint azoknak a válaszadóknak a 86%-a, akik több mint 3 órát ülnek a számítógép előtt szenvednek a fájdalomtól, aminek oka az asztalon található monitor és a szék magasságának viszonya. A Z1 Pro ebből a szempontból kényelmet biztosít, hisz a monitor magassága nagy spektrumban állítható. Az ideális monitorbeállítás optimális testtartást tesz lehetővé.

z1_pro Z2 Pro: Dupla hatékonyság

E-mailek ellenőrzése, dokumentumok szerkesztése, honlapok böngészése egyszerre megoldható a Z3 Pro használatával, hisz két monitor rögzíthető egy állványon. Egy felmérés szerint két monitor használata nemcsak megkönnyíti a munkát, hanem 35%-al növeli a hatékonyságot.

z2_pro Z3 Pro: Játék 3D-ben A számítógépes játékok fejlődésével a felbontás, a monitorok száma is növekedett. Egy repülőgép, vagy versenyautó szimulátor sokkal élvezetesebb, realisztikusabb abban az esetben ha több monitort használunk. A Z3 Pro lehetőséget ad 3 monitor rögzítésére egy állványon.

z3_pro4z3Pro_2 Z4 Pro: Tökéletes áttekintés

Nagy mennyiségű adat, vagy információ valós időben való követéséhez nem elegendő egy monitor, ha például a térfigyelő kamerák monitorait vesszük példának. A Z4 Pro arra lett kitalálva, hogy olyan esetekben se legyen probléma, mikor több monitornak kell láthatónak lennie egy időben.

z4_pro z4pro3
.

A Z-Pro sorozat főbb tulajdonságok:

  • 4 portos USB 3.0 hub
  • Három csuklós kar lehetővé teszi az akár 360 fokban történő elforgatást
  • Gömbcsuklós kialakítás, a könnyebb állíthatóság érdekében
  • Letisztult dizájn
  • Egyszerű telepítés, levehető monitor fejek
Az Arctic Z-Pro sorozatú monitor állványok 65 és 140 dollár közötti végfelhasználói árral rendelkeznek. További információkért látogass el az ARCTIC hivatalos oldalára.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: