megerkezett-az-uj-spider-man-film-elozetese/2016/12/09

Megérkezett az új Spider-Man film előzetese

2016. december 09. Ficsor Tamás Külvilág Hírek

Mióta a Marvel elkezdte a különböző hőseit egy filmben szerepeltetni a rajongók abban reménykedtek, hogy egy napon Spider-Man is csatlakozik a csapathoz. Ez meg is történt az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, ahol az új, Tom Holland által alakított fiatal pókica is megmutatta erejét.

Kevin Feige rendezőnek köszönhetően a Sony-val megkötött társulással jövőre érkezik az önálló Pókember film. A Spider-Man: Homecoming-ban (Pókember: Hazatérés?) lesz Peter Parker első solo kalandja a Marvel Cinematic Universe részeként.

A történetben a 20 éves Peter Parker próbálja megállni a helyét a suliban és az utcán is, ahol a gazemberekkel végez. A fiatal May néni (Marisa Tomei) mellett Tony Stark (Robert Downey Jr.) is segíteni próbál neki, mint mentor. Peter nagyon szeretne a Bosszúállók csapatába kerülni, így mindig bizonyítani akar. Erre a legnagyobb esélyt a Keselyű (Michael Keaton) megfékezése adhatja.

John Francis Daley forgatókönyve alapján Jon Watts által rendezett filmben még szerepelni fog Martin Starr, Logan Marshall-Green, Angourie Rice, Zendaya, Donald Glover, Hannibal Buress, Jon Favreau és Bokeem Woodbine. A Spider-Man: Homecoming 2017. július 7. kerül a mozikba.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YPUASeS6qc0[/youtube]

-

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xrzXIaTt99U[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: