megjelent-a-clock-simulator-pc-mac-es-linux-valtozata-a-steam-en/2016/07/21

Megjelent a Clock Simulator PC, Mac és Linux változata a Steam-en!

2016. július 21. Kocsis Bence PC hírek

A Clock Simulator egy minimalista játék, melynek célja hogy a játékosokat kizökkentse a hétköznap folyamatosan stresszes feladataiból, és a figyelmet elvonó tényezőktől megszabadítva összhangba hozza őket belső ritmusukkal, miközben egy pillanatnyi figyelemmel teli játékidőt biztosít számukra. A több ezer - a Steam Zöld Úton támogató - játékos szeretete által övezett játék, mostantól elérhető a Steam-en, ahonnan letöltheted Windows, Mac OS, és Linux operációs rendszerű számítógépedre.

Clock Sim screenshot

A Kool2Play Clock Simulator játéka már eddig is világszerte több ezer játékosnak nyújtott igazi Zen-pillanatokat, vagy csak egyszerű szórakozást és kikapcsolódást. A stúdió tovább folytatja a minimalista, óra-alapú játékmechanika felfedezését, hogy még eredetibb játékmódokat és szinteket hozzon létre, megragadva a játékos képzeletét. A stúdió immáron kinőve a mobil eszközöket, ötleteivel a még szélesebb játékos-közönséget megcélozva a sokak által várt játékot a Steam platformon jelentette meg a rajongók támogatásával, akik a Steam Zöld Úton (Steam Greenlight) keresztül leadott szavazataikkal lehetővé tették a játék premierjét. A játék egy új frissítéssel, a mobil eszközökön eddig soha nem látott tartalmakkal érkezik.

Aki kedvet kapott, annak a  Clock Simulator-t mindössze 0,99 €-ért lehet megvásárolni a Steamen és Windows, Mac OS, és Linux platfotrmon játszható.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZDD2KAenf9w&feature=youtu.be[/youtube]

Írta: Kocsis Bence