megjelent-a-pro-cycling-manager-2015/2015/06/18

Megjelent A PRO CYCLING MANAGER 2015!

2015. június 18. Kocsis Bence PC hírek
Két hét múlva 102. alkalommal rajtol a világ legrangosabb kerékpáros eseményének tartott Tour de France, melynek hivatalos játéka a Pro Cycling Manager 2015  - és konzolokra ezzel egyidőben készült Tour de France 2015  - a mai naptól megvásárolható, vagy teltölthető. A Cyanide Studio és Focus Home Interactive játékából most egy megjelenést ünneplő videót nézhettek meg.
.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3mXzbaBFBq0[/youtube]
.
Az előzetes videóban a Tour de France rajtjának otthont adó hollandiai Utrecht-et és a verseny zárónapjának helyszínét Párizst és a híres Champs-Elysées-láthatjuk. A két helyszín között a versenyzőknek a varázslatos táj és helyszínek ellenére maga a pokol, hisz szeles szakaszok és meredek lejtők várnak a versenyzőkre.
A játékban a 90 csapat egyikének sportigazgatói szerepét kell elvállalnunk és ezt a csapatot kell a 2015-ös szezonban versenyeztetnünk. Több, mint 200 verseny, 550 szakasz és a legnagyobb esemény a Tour de France vár ránk. A feladatunk az igazolás, a csapat irányítása, a pénzügyek kezelése lesz, közben tartanunk kell a kapcsolatot a szponzorokkal és kerékpár gyártókkal. Bár a versenynaptár készen van az atott eseményeken a kerékpárosokat nekünk kell benevezni, de ügyelnünk kell arra hogy a sok verseny nem mehet a teljesítmény rovására...
A játék megvásárolható a steam-en
 

Írta: Kocsis Bence